United Skates Of America

Hej!
Igår var jag alldels för trött för att blogga så jag bloggar nu istället.
Igår så var det måndag och då var det "skola" igen. På kvällen så åkte vi till "United Skates Of America". Detta var en såndär riktigt typisk amerikansk rollerskaterink! Så coolt var det! Alla fick låna rollerskates och åka runt i rinken. Jag har sjuk träningsvärk i mina baksidalår, spände mig en aning när jag åkte, haha.
Det var en del skador igår! Någon fick sitt knä ur led, någon bröt handleden, massa stukade fötter och någon svimmade! Usch! Men jag mår bra, lite träningsvärk som sagt men det har ingen dött av. 
Igår spelade vi även "laser tag" det är som "laserdome" men det var ganska tråkigt... 
Men gissa vem som kom 3:a?! JAG! Stolt! Vi var ändå typ 20 som spelade och en del killar så jag kände mig duktig, haha. 
Påvägen till rollerskate-grejen och tillbaka åkte vi amerikanska skolbussar! Sjukt nice! Nu är det gjort, något jag kan bocka av på listan av saker jag ska göra när jag är här borta. 
Skypade med min kära mor igår en stund och det kändes ingenting. Var bara roligt att berätta om hur jag har det. Jag trodde jag skulle ha massa hemlängtan men än så länge har jag inte känt alls mycket! Känns skönt! 
Ikväll bär det av till en "mall" eller en "galleria" som det kallas på svenska. Vi är ett gäng tjejer som ska fixa våra naglar och jag har tänkt och shoppa lite, hihi. 
Måste bara skriva om en lite rolig upplevelse idag! 
Jag gick upp tidigt för att träna med tjejerna och det kändes jobbigt men jag gjorde det ändå. Sedan när vi skulle äta frukost så fick jag flimmer framför ögonen och var yr, sedan fick jag huvudvärk, usch. Så på lektionen bad jag om att få gå till "the nurse" och där fick jag ta två alvedon typ och sedan gav hon mig godis och en stor cola att dricka, det skulle aldrig hända hemma i Sverige, en lite rolig men udda upplevelse. 
Jisses vad det händer saker här, har knappt skrivit hälften! Men nu känner jag att jag tråkar ut er och ni vill se bilder! Så det ska ni få!
Hoppas allt är bra hemma! 


Skolbussar! 


Rollerskating! 


Riktiga rollerskates, så coolt!


Massa rollerskates


Natahlie i sina rollerskates! 



Livet här levererar och jag klagar inte! 

Newport

Trots det tråkiga och mulna vädret var det ett glatt gäng som imorse åkte till Newport. Vi hade hoppats på massa sol så att vi skulle kunna bara och sola men planer är till för att ändras. Okej, vi badade men solade vet jag inte riktigt om vi gjorde. Blev en mysig dag i Newport. Åt världens godaste laxsallad på en restaurang, fick min stora feta och SVINGODA cupcake uppäten av en fågel (jag hade hunnit ta typ 3 tuggor, dumma fågel!!) käkade ingen Ben & Jerry på glasscafét men jag drack typ en slush på Dunkin Dounuts, så nu är det gjort!
Jag är stolt att jag inte har shoppat något än även om jag har 3 kg till godo i väskan. 
Pratade precis med min kära far via Viber och allt verkade som vanligt, kan inte påstå att jag saknar det. 
Ikväll när vi kom hem så joggade jag 4 km och körde lite styrka. Vad gör man inte för att förbli smal?
Imorgon börjar "skolan" igen och klockan står på 07.15 för att tillsammans med tjejerna ge sig ut att jogga lite, ska bli skönt! 
Godnatt gott folk! 


Svennarna på beachen 


Min UNDERBARA cupcake som en fågel sedan fångade.... 


Första Dunkin Dounuts 


Godaste salladen! Måste ju passa på att äta fisk, kommer knappast få det i Nebraska sen... 


De skrev i sanden.
 




Sjukt nice dag, nu ska jag sova. 


Godnatt 

Boston

Idag har vi varit i Boston hela dagen. Har varit en riktigt chill och cool dag! Spenderat den ihop med mina sköna svennar här från lägret. Jag fick dricka min frapuccino på starbucks så jag är helt klart nöjd. 
Först så ville vi till Harvard University så dit åkte vi. Köpte dagsbiljett för tunnelbana så det körde vi på. Där så käkade vi även lunch (eller ah, mackorna vi fick från campet). Det var riktigt coolt att vara där. Sen så åkte vi till Bostons basebollslag arena - Red Sox. Vi kollade runt lite och kollade i souvenirbutiken. Sen tog vi oss till hamnen och njöt av att se vattnet nu innan de flesta av oss ska in till mitten av USA, inte allt för mycket hav där. 
Sen tog vi oss till China Town och jag åt de slibbigaste och slemmigaste NÅGONSIN! Kunde verkligen inte äta upp, så äckligt! Ja, dagen har varit händelserik. På eftermiddagen började det regna så det var lite surt men men, sånt är livet. Hoppas på en solig dag imorgon för då ska vi till stranden! 
Nu ska jag ta min påse chips och min drickyoghurt och kolla på film, trött som ett höghus. 


Jag utanför Harvard 


Coola byggnader i Boston 


Red-Sox team store 


Måste ju supporta laget! 


Alltid velat testa ett gummifinger - nu är det gjort! Snygga svenska brudar supportar laget, oh yeah! 


Mot Chinatown! 


Slibbmaten, BLÄ! 


Fortune cookie! "Everything is impossible until somebody does it." 


Lite kaffe på den äckliga maten fick göra susen och värma oss eftersom det började regna.

 
Nu ska en glad men trött tjej kolla på film och äta "kvällsmat" 

GODNATT






Träna som en galning

Jag kan inte påstå att vi sitter ner och degar här på lägret. Det händer saker hela tiden och man springer runt och är aktiv jämt! Spelar man inte volleyboll så är det fotboll, tennis eller amerikansk fotboll, kanske till och med dansar linedance eller simmar i poolen. 
Idag så var vi ett gäng tjejer som gav oss ut och tränade imorse. Körde några varv runt banan och upp och ner för lite trappor. 
Jag käkar sallad hela tiden, känner mig som en kanin som bara knaprar salladsblad men jag antar att det är bra. Alla andra unnar sig värsta sötsakerna men jag är stolt att jag motstår för jag tänker inte gå upp i vikt! 
Idag startade volleyboll-turneringen och mitt lag vann båda våra matcher, woho! 
Nu är jag svettig efter att han dansat linedance och skojat runt så duschen nästa. Idag har det regnat och varit mulet... 
Imorgon så bär det av till 
BOSTON! 


Du vet att du är i USA när du ser en sån här... 


Sallad, sallad, sallad! 


Värsta coola brick-karusellen i matsalen! 

*tillägg

Jag glömde skriva att jag åt "Veggiemite" igår! Det är ett australienskt pålägg. Det var väldigt skum smak! Något jag alltid velat testa, så nu kan jag checka av det från listan på saker att göra!


Andra dagen

Idag har hänt en hel del. Varit en lång dag, minst sagt. Ben & Jerry´s glassen var ingen besvikelse, SÅ GOTT! Sedan så sjöng jag solo vid karaoken inför typ 300 pers, sjukt roligt. Vi har dansat så sjukt mycket ikväll, är helt svettig och slibbig men jag duschar imorgon för då blir det ännu en tidig löprunda ihop med tjejerna. 
Har aldrig ätit så mycket sallad som jag äter här, äter nästan bara sallad till lunch och middag. 
Imorgon är det en volleyboll-turnering och jag ska spela med i laget, får se hur det går men det viktigaste är att ha  roligt. Jag har det så bra och roligt här, är sjukt glad och taggad på allt. 
Hoppas ni har det bra där hemma, hört att ni har fint väder. Skönt!
Nu ska jag borsta tänderna och sen sova. 
Godnatt 


Returnees med sitt roliga nummer imorse 


Ben & Jerry´s <3


Ben & Jerry´s 


HurtbulleN

Gick upp klockan halv 8 för att ge mig ut på en liten löprunda med en annan svensk tjej vid kvart i. Vi har blivit placerade i klasser och ikväll blir det BEN & JERRY'S (ÄLSKAR DET!) och karaoke! Så kul! Taggad på allt! Alla returnees (de som varit iväg 11/12 och var på camp förra året) gjorde ett jätteroligt nummer på samlingen! Allt är så sjukt bra, dock är det ingen sol idag men det kan jag leva utan. Sitter nu med hög musik i öronen och väntar på att få käka lunch! Är hungriiig!


Första dagen

Idag har varit en lång men rolig dag! 
Jag har pratat med norrmän, thailändare, japaner, amerikaner, svenskar, danskar, tyskar och lite annat smått och gott folk, haha. 
Solen har skinit hela dagen, har jag absolut inget emot! Har inte bränt mig - stolt! 
Ni vet redan om min matupplevelse så den behöver jag inte skriva mer om. 
Vi spelade beachvolleyboll typ klockan halv 2 när det är typ som varmast, svettigt! Sen så har vi badat i poolen som finns här på campus men den var inomhus så efteråt la vi oss på en gräsplätt och solade. 
Nu ikväll såg vi på bio, vi såg på "The blind side" så det var ju ingen ny bio men det var coolt. Dock väldigt kallt i biosalongen. Sen så stack jag och två andra svenska tjejer ut och joggade. Ska man hålla form så ska man. Sedan spelade jag basket en stund och strechade. Nu står jag upp och bloggar. NU KOMMER MIN ROOMIE! Hon är från Taiwan, ascool! Men hon är längre än mig, det trodde jag inte! Ascoolt! 
NU ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig.
GODNATT 

SOL SOL ÄLSKADE SOL 


Amerikanska flaggan, såklart 


Bio - The blind side 

SALLAD!

Gick in i kafeterian och slogs av fettlukten och mådde typ illa när jag såg all fet och onyttigt mat. Ställde mig DIREKT vid salladsbordet och tog fetaste salladstallriken jag någonsin ätit. Tog lite pasta för att få kolhydrater och få lite mer mättnad - nu ska vi ut i solen igen! Älskar det!


Första frukosten

Första frukosten i det stora landet! Passar på att blogga medans vi väntar på folk som vi ska träffa. Har fortfarande inte hängt med folk från andra länder men det kommer!


FRAMME

ÄNTLIGEN ÄR VI FRAMME! 
Efter att ha rest verkligen HELA DAGEN så är jag äntligen framme i sängen på lägret. Kanske inte den skönaste men nu duger nästan vad som helst. Är VÄLDIGT trött. 
Mina kära vänner som jag hoppas läser detta nu har bett om massa bilder så för eran skull har jag lagt in bilderna på datorn redan och tänkte ge er en liten blick av min dag. 
Måste bara skriva att vi åkte rakt in i värsta åskovädret!! Det blixtrade extremt och regnade som spö i backen, extremt väder redan första dagen här, känns stablit. Kan också berätta att det var 36 grader när vi klev ur flygplatsen, varmt och skönt! 
Bussresan som skulle tagit 3 och en halv timme tog 6 timmar, lagom kul... NU SKA JAG SOVA, GODNATT KÄRA VÄNNER! 


Gänget på Landvetter

r
Flyplanet till Köpenhamn 


Har man tungt handbagage så har man! 


Måltid 1 på planet över atlanten 


Måltid 2 på planet över atlanten (pizzan var kall!) 


Nyanlända studenter i USA


Gul taxibil!! Vi är nära NEW YORK! 


Första måltiden i USA - Subway! 


Taggningsmusik i bussen påväg till Camp! 

In the states

Står på ett subway mitt ute i ingenstans känns det som. Vart på resande fot i 19 timmar, var nära på att missa flyget från Köpenhamn men vi hann med det det! Trötta är vi hela bunten, kanske inte är så konstigt! Jag är sjukt glad över att de hade wifi här! Vill ju uppdatera er om att jag kommit fram och livet leker! Gänget på landvetter!


WAH!

Okej, NU KÖR VI! 
Jag vet inte hur jag orkar men jag är pigg och kry och jag studsar nästan upp och ner. Skriver mycket hackigare än vad jag brukar, är lite skakis också. 
NU kör vi, jag ska idag åka till USA! 
Jag hoppas jag kommer få tillgång till internet snart så att jag kan visa er bilder från min resa och berätta att jag har kommit fram säkert. 
PUSS OCH KRAM 

LAGOM taggad tjej!!!


NU ÅKER VI! 


Sista kvällen hemma innan avfärd

Sitter hemma och myser med min fina vän Hanna. Under kvällen har vi fixat det sista som behövdes fixas, nu är så gott som allt klart för avresa. Jag är redo och känner mig fräschare än på ett tag faktiskt - S K Ö N T! 
Nu sitter vi och kollar på film, käkar popcorn och svenskt hederligt lösgodis. Det kommer jag sakna så det måste ätas kvällen till ära. Jag är mycket lungare än vad jag trodde jag skulle vara och jag tror jag kommer somna GOTT  ikväll när jag väl lägger huvudet på kudden. Nu ska jag kolla på filmen och jag hoppas på att hinna med ett snabbt inlägg imorgon innan avfärd. Klockan står på 05.05 och det är bara att se glad ut och stiga upp! 
Jag är redo att åka. 

Svensk husmanskost - potatismos, köttbullar, lingon och gräddsås. MUMS 


Chokladmask på! Måste ju vara fresh imorgon. Lagom taggad, haha


Godis, popcorn, ostbågar, finaste vännen och så gott som systern och flm. Kvällen kan inte bli så mycket bättre! 

TACK för att du läser min blogg, du gör mig glad! :D 



Ännu en sista fika

Sistan fikan med mor blev inte sista fikan. 
Min kära ungdomsledare kom och mötte upp mig vid 2. Vi käkade lunch på ett av stans inneställen och det var riktigt gott. Ost och skink-paj för min del tillsammans med en massa sallad. Strax efter 3 då lunchdejten var över mötte jag upp min kompis som ska sova här inatt. Vi gick runt lite på stan och sen så fikade vi och pratade lite. Mysigt mysigt! Nu ikväll väntar en välmående kväll. Jag ska bara ta hand om mig själv. Jag ska färga min utväxt,  plocka och färga ögonbrynen, raka benen, packa in håret, ha ansiktmask - jag ska vara fresh imorgon helt enkelt! 
Snart blir det massa varv runt sjön med min kära vän för att få prata och lite motion. Rätta takter inför mitt nya hälsosamma liv i usa. 


Halva tallriken sallad, precis som det ska va! 

Mums med smoothie och varm choklad. Det känns lite som om jag driver en matblogg snarare än en reseblogg med alla dessa matbilder jag lägger ut, haha 

Sista fikan

Sitter i stan och tar en fika med mor. Är nyklippt och väntar på min lunchdejt. Antagligen är det sista fikan för mig här hemma. Allting just nu är "det sista" och det känns skumt och udda men jag antar att det är så det är och känslan man har när man ska iväg. Sista ischaien här hemma, åh vad gott det är!


Älskade frukost

Jag älskar frukost och njöt gott när jag åt min sista frukost här hemma. Filmjölk med flingor och hönökaka!! Okej, jag ska äta frukost imorrn också men det räknas inte för då lär jag vara zombie och stressad.


Sista dagen

Att jag ställt mitt larm på 09.45 tyckte jag var tidigt. Jag kunde ju drömma om att jag skulle sova så länge. Ligger nu i sängen med ett enda stort pirr i magen, huvudet är fullständigt kaosartat med tankar. Den här dagen och sista natten hemma lär vara bland de pirrigaste någonsin. Att försöka skingra tankarna lär vara det dagen går ut på. Allt "normalt" jag gör idag kommer följas av tanken "det är sista gången jag gör det här på 11 månader." Jag är i vilket fall som helst FETT taggad och lycklig över att jag faktiskt ska åka IMORGON! Ska tillbringa ungefär 10 dagar utanför Boston. Jag anländer hos min värdfamilj om 12 dagar! INSANE!


EN DAG!

Bilden säger det mesta! WAAAAH! Fattar inte att det är sant. Lilla jag ska åka till det stora feta Amerika i 11 månader och jag åker om typ ett dygn!


Packad och så gott som redo

Väskan är packad, 19,5 kg - YES!! Jag har några kilo till godo för shoppingen i Boston, oh yeah! Känns skumt och läskigt men samtidigt så HIMLA SKÖNT! äntligen säger jag bara! Nu är jag inne på det sista ett och ett halv dygnet hemma i Sverige och känslorna här hemma svallar. Ena stunden är jag samlad och redo andra stunden suktar jag efter mamma och pappas kramar. Bävar inför tisdag morgon på flygplatsen, lär gråta som en stucken gris men de får jag ta. Allt känns sjukt bra inför resan så det är jag riktigt lugn inför. Familjen känns som en matchning i himlen än så länge och jag vet och känner att detta året kommer bli SÅ bra! Älskar min resväska, haha


Kaos i skallen

Har nu fixat allt med alla mobiler hit och dit och väskan är så gott som färdigpackad. Är lite småsaker som ska ner, den ska packas om men det går ganska fort. Nu känner jag hur maten börjar lukta från köket. Jag bestämde att vi ska äta svensk husmanskost så det blir stuvad potatis med isterband, muums! 
Efter diskussioner fram och tillbaka bestämde mina föräldrar att min iPhone ska med... Hade inte så mycket att säga till om. Blev i vilket fall med "modern" telefon där jag ska ha mitt svenska nummer. Min iPhone kommer få ha mitt amerikanska nummer sålänge. 
NU BLIR DET MAT, GOOOTT

Kunde blivit med stenålderstelefon men detta duger gott! 

TVÅ DYGN

Vaknade nyss och den första tanken som poppade upp i skallen va "Om två dygn är jag påväg till usa. Om två dygn har jag lämnat min familj, vänner, hem, allt." Tanken gjorde mig nervös men sen läste jag ett mail från min värdmamma och då kändes ALLT bra igen. 
Nu känns det mindre bra efter en diskussion med mamma och pappa. De håller inte alls med mig om min idé om att inte ha med mig min iPhone. BLÄ på dom ibland. 
Nu ska jag försöka hålla mitt humör i schack och tillbringa resten av dagen ihop med mina älskade föräldrar. Det är trots allt sista dagen vi spenderar ihop innan jag åker. 

WAH

LYCKLIG OCH STOLT

JAG ÄR STOLT OCH SÅ SJUKT GLAD!
Sprang runt sjön och lyckades slå min gamla tid med över 35 sekunder!! Trodde jag ALDRIG skulle hända! Målet var att slå det med 10 sekunder men jag slog det med 25 till! Lycklig och stolt över mig själv! Känns sjukt bra att åka till USA på topp och slänga mig in i min värdfamiljs nya liv de planerar till när jag kommer. De ska börja träna och äta nyttigt så därför känns det så bra att jag är på topp och bara kommer fortsätta bli bättre och att jag kommer hjälpa dom!

LYCKLIG TJEJ


Lunch

Blev en spontan "hej då" lunch med farfar, faster, kusin och far. Grekiskt blev det efter mycket om och men. Gott var det i alla fall!! Nu blir det "Harry Potter"-maraton med kompisar! Måste passa på att äta fisk! Tror inte jag kommer få det så mycket under året.. Jag älskar ju fisk!


Nypa mig själv

Jag måste nästan nypa mig själv för att inse att detta är sant. Lilla, pyttelilla jag ska lämna så gott som allt för att spendera 10 månader i usa. Det är stört och det både lockar mig och skrämmer mig. Jag är så otroligt taggad att jag svävar på moln men samtidigt så är jag ovetande och det skrämmer mig. Jag vet inte hur mitt liv kommer se ut om 3 veckor och den tanken är ganska skum. Jag vet inte ens hur mitt liv ser ut på onsdagsmorgon. Samtidigt som dessa tankar skrämmer mig så är det mitt livs äventyr jag ska ut på och jag är så taggad och exalterad att det inte går att beskriva! Nu ska jag träffa min farfar och åter igen säga frasen "vi ses om ett år! Hej då." Om 3 korta dagar så ÅKER jag!!


Sakna

Detta kommer jag sakna! Lugna kvällar med mor eller far med "Vänner" på repeat! Säsongerna går om och om och om igen. Älskar det!


Första gången

Håll er hårt för detta kommer som en chock. 
För första gången i världshistorien säger jag att jag inte vill ha en iPhone. Vad är det med mig? Jag fullständigt ÄLSKAR min telefon och livet utan den vore okomplett. Trots detta så har jag en anledning. Jag vill inte ha en iPhone för att slippa oroa mig över att den går sönder, paniken över när den inte funkar med datorn, jag vill ha tillbaka mitt liv på ett sätt. Jag ska banne mig be mamma och pappa och köpa mig eller be att jag får ta en gammal skruttmobil med mig till usa för jag vill ha ett socialt liv där borta och inte ständigt behöva tänka på om facebook eller instagram uppdateras. Jag ska nog säga adjö till min iPhone... Jisses, det trodde jag aldrig men dagen är nog kommen (lär bli imorgon med tanke på att klockan är halv 10, haha). Jag får leva med min iPod och min skruttiga mobil jag ska skaffa mig, så det så!

Rensa tankar

Fick något konstigt känsloryck så jag gav mig ut och gick/sprang runt sjön. Slutade med att jag blev förbannad istället för att jag inte pushade mig själv. Nu känns det dock bättre och jag knaprar i mig ett äpple och en dricker en flaska vatten. Mina känslor just nu är kaos, kaos och åter kaos. Är glad ena stunden, andra är jag ledsen. Sen är jag förbannad och sen blir jag överlycklig. Allt är en enda stor röra och jag vet varken upp eller ner! Äpple och vatten är goott efter träning!


Packa

Att ens försöka packa för mina 11 månader känns omöjligt och nu när jag väl börjat känns det katastrofalt! Replikerna "nej, nu behöver jag inte mer" och "nu är jag nöjd!" har jag sagt otaliga gånger den senaste timmen. Jag tänker "jag kommer shoppa så mycket så jag behöver inte ha med mig mycket!" och det känns bra men när man kollar in i garderoben och ser gamla favoritkläder får man nästan dåligt samvete för att man lämnar kvar dem.. Aja, packas ska det göras så nu ska jag rycka upp mig och tänka positivt och på allt jag kommer köpa och inte behöver ta med mig!! Ett tips till er som ska åka senare eller nästa år: börja packa tidigt!


Rensning!

Nu är garderoben rensad från det värsta men så sjukt mycket är kvar! Förstår inte hur mycket kläder jag har/har haft! Sjukt verkligen! Nu bär det av mot staden för lite shopping (hur fungerar min hjärna??!!) Ikväll ska jag börja packa, har sagt det flera dagar i rad nu men ikväll måste jag börja! Känns stört att jag inte har börjat packa än! Nu så ska jag hoppa ur bilen och störta in i butikerna, alla butiker har ju rea nu så det ÄLSKAR jag, vem älskar inte reor?!


Stjärnor

Sitter här vid datorn och laddar in lite bilder från mobilen från kvällen på bland annat Darin och maten jag åt hos min kompis (jag, precis som alla andra har funnit intresset i att fotografera mat!)
Darin leverarade en riktigt skön konsert med otrolig scennärvaro! Halvvägs genom konserten insåg jag hur snygg han har blivit, hahah.
En meter framför mig stod Andreas Wijk, andra gången jag ser honom på en vecka. Det känns lite sjukt faktiskt. 
Nu väntar en mysig kväll ihop med min fina kusin full med prat precis som det ska vara. Imorgon blir det rensning av garderob och börja packa, känns helt sjukt att jag åker 4 (!!!!) dagar! 

TACOS! 

Kladdkaka! 

Fick en liten scrapbook från mina FINA vänner, gamla bilder, nya bilder och jag ska fylla den med bilder från mitt år. Så fin och söt idé, puss på er! 

DARIN! Sjukt bra live! 

Andreas Wijk var i publiken på Darin, hihi 

GODNATT

Middag

Sitter i bilen redo för en kväll med middag med mitt fina tjejgäng från 9an och efter middagen blir det en myskväll med min fina kusin! Redo för middag!!


Nostalgi

Att kolla på en gammal videofilm på VHS och be pappa vrida upp bandet var ett tag sedan. Ikväll hände det för första gången på 8 (?) år eller nåt! Jag älskar att bli nostalgisk och ikväll blev jag det tillsammans med en gammal favoritfilm, VHS och pappa.


Rätt

En spontan promenad runt sjön efter att lämnat av min kompis på station vid tåget. Går och tänker på hur rätt allt känns nu inför resan. Allt känns rätt. Läget, familjen, landet, livet, känslorna, allt. Jag är redo för att åka och att ha den känslan är väldigt skönt. Antagligen kommer den ändra sig några gånger innan tisdag morgon men just NU känns det rätt. I brist på bilder får ni bli läskade av min fikabild!


Avskedsfest på flygplatsen

Sitter här vid datorn och töntar mig. Försöker få den perfekta bilden på mig själv när jag visar upp 6 fingrar. Idag är det 6 dagar kvar tills jag åker och det är helt sjukt.
Min fina vän sov över här inatt och jag trodde det skulle bli ett lite tårdrypande "vi ses om ett år"-tal sen men det blir det inte. Hon är så gott som min syster och hon vill följa med till flygplatsen på tisdag och det får hon självklart så det blir ett tårdrypande "vi ses om ett år"-tal på tisdag morgon istället. 
Idag ska jag skicka iväg paketet till min värdfamilj, börja packa och säga hej då till min kära farfar.
Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, jippie! 

Resultatet av töntandet blev såhär: 


Känslomässigtjej.com 


Mys, popcorn, ostbågar, lilla bloggen

Rubriken säger allt. 
Jag och min fina vän ligger här i sängen och nördar William Spetz aka Lilla Bloggen. Han är min idol och han är så bra. 
Nu proppar vi i oss popcorn och ostbågar. Snart väntar "Mean Girls" och en fortsatt kväll med mys och prat. 
Om EN VECKA är jag i The United States Of America - insane! 

William Spetz in my <3 

Äntligen!

Efter en veckas väntan så kom äntligen mina solglasögon! Fyndade ett par pilotbågar (ray-ban) på tradera.se Älskar att fynda märkesgrejer! Idag åt jag lunch på Jensen med en vän, gott gott! Han tvingade mig köpa en ny tröja för jag spillde, haha. Nu ska jag grilla med mina tjejer och ikväll kommer en annan fin vän! Fyllt upp när man ska träffa alla nu innan man åker! Älskar mina nya glasögon! Dom ska utan tvekan ner i packningen!!


Stolt tjej!

Ikväll så har jag noppat min väns ögonbryn och lärt mig göra inbakade flätor! Sjukt stolt!!

Inte den finaste i världen men JAG är stolt, haha


LISEBERG

Dagen har bjudit på ett Lisebergsbesök med min fina vän och ett otroligt spontant biobesök. Liseberg var roligt och fartfyllt som alltid! Åt ben&jerry (hallelujah!) och annat gott. Det blev ett spontanbesök på biografen och "cockpit" var nästa visning så vi högg på det! Filmen var rolig, bra och värd att se. Man fick en liten tankeställare! Nu är One Direction på i hörlurarna påväg hem! Hemma väntar en tjejkväll med massa mys!


Ben&Jerry - Strawberry Cheesecake, Jamaican makes me Crazy och Caramel Chew Chew

Glada tjejer fick fina rööda åkband! WOHO!


Presentfix

Min kopp te drack jag men det blev inte så mycket av "pluggandet". När jag läste handboken fick jag panik och kände att jag var tvungen att börja packa, så det gjorde jag - nästan. Jag började skriva en lista på allt som ska med och den blev inte så farligt lång! Kan nog klara de där 23 kg, yes! På något vänster så började jag skriva ett brev till min värdfamilj och vips så åkte vi och köpte allt man kan tänkas kändes det som. Sverigeflagga, mjölkchoklad, saltlakrist, svenska tidningar och ett album så att jag kunde sätta in massa bilder från mitt liv. Nu är paketet så gott som klart och går allt enligt planen så skickas det imorgon till min värdfamilj! Spännande! 
Morgondagen bjuder på äventyr som ni får veta om senare.
Next up: Kolla på VÄNNER! 

Vad vore livet utan "F.R.I.E.N.D.S"?!


HEMMA!

Nu (äntligen) så ligger jag i min sköna säng under täcket och bara njuter av att vara hemma. Tält i all ära men när det luktar skit och leran tillsammans med spindlarna tar över så är det inte lika mysigt. Jag har tänkt att sätta på några "vänner" avsnitt men det får bli senare för nu ska jag dricka en kopp te och "plugga" EF´s handböcker.

9 dagar kvar, GAH 


Leaving Hönö

Sitter i bilen påväg hem från en lång men ändå kort och känslomässig vecka på Hönö. Gårdagen var impulsiv och oplanerat, hamnade på Öckerö och spenderade natten där. Det hade jag inga planer på när jag vaknade. Ska bli så skönt att komma hem till en varm och skön säng, mamma och pappa och massa fina kompisar som jag ska träffa i veckan! Gårdagen bjöd på spel, godis, godis, godis och popcorn. Mådde så illa!


Känslor

Ligger på en tältsäng och känner mig ensam, bortglömd och lite borttappad. Jag är full av känslor som jag inte har någon aning om vart jag ska göra av. Jag är nervös, spänd, exalterad, gråtfärdig, glad, ledsen, pirrig, saknad, längtan, ångest - listan kan göras lång! Alla känslor bara svallar och allt känns bara kaos! Jag antar att detta är en del av processen av att inse att man faktiskt ska åka iväg i så gott som ett år. Idag kan jag börja räkna på mina 10 fingrar hur många dagar det är kvar tills jag står på flygplatsen och kramar mina föräldrar för sista gången på LÄNGE! Det är 10 dagar kvar tills tårar av glädje och sorg kommer falla ner längs mina kinder. Det känns okontrollbart och jag vet inte alls vad jag ska göra eller ta vägen. Att ligga ensam på en tältsäng när tankarna går såhär är kanske bland det sämsta man kan göra. samtidigt som jag vill jag vara ensam så vill jag bara kramas hårt och stanna i kramen för evigt. Tur att min gröt vad gladare än jag idag!


Kramkalas

Igår så såg jag och kramade ANDREAS WIJK! Jag kramade honom! Lycklig tjej! Idag är det 11 dagar kvar! Imorgon kan jag räkna på mina 10 fingrar hur många dagar det är kvar, mina 10 fingrar! Nu sitter vi i husvagnen och cpar, sjunger och ska snart äta noodlecaboodles! Regnar dock:( Mitt sjukt fina blåmärke jag lyckades få i veckan!


@bussen

Mot storstaden med boysen! Sol, långklänning, longboard och storstad - livet kan knappt bli bättre! Dagen bjöd på glass med jordgubbar också, MUMS!


Död mobil

Min mobil har det senaste dygnet varit död! Så skönt att faktiskt slippa ha mobilen på sig hela tiden, speciellt när man vill umgås med folk och bara ha det härligt! Igår var det TVÅ VECKOR kvar och idag är det 13 DAGAR KVAR! Så sjukt!! Förstår verkligen inte! Tvingades säga Hejdå till två vänner idag och det var tungt..


@möte

Sitter på ungdomsmötet, efter bara några timmars sömn somnade jag dock under predikan men det var säkert bra! Musiken är riktigt bra i vilket fall och regnet öser ner på oss!


Livet leker

Grill och chill på klipporna, spontan tur på cykel/longboard i 2 timmar igår. Stått åkt på en longboard idag, stolt tjej! Sool och bad - älskar det!


@tältet

Hänger just nu utanför tältet här på ön. Livet leker! Solen lyser, badet är avklarat och snart ska man ner till klipporna för att grilla hamburgare! Bild ifrån klipporna igår! Idag är vädret så mycket bättre! Hallelujah!


08.00 - nu åker vi!

Tidsinställt inlägg (aldrig testat innan, någon gång måste ju vara första!)
Nu klockan 08.00 bör vi sitta i bilen påväg mot en vecka full av förhoppningsvis massa sol och bad. Helt säkert kommer vi träffa massa roligt folk! Kommer inte blogga under veckan då jag inte ska ha med mig datorn och appen inte fungerar.
HERE WE GO!

Fin bild från GOOGLE! "Vi har det bra, vi här bak i bilen!"

Blandade känslor

Har precis suttit och läst massa gamla inlägg från en blogg där en tjej skrev om sitt år i USA 11/12. Jag läste, läste och läste. Jag har svårt att förstå att det är jag om bara 18 dagar. Om 18 korta dagar åker jag, lilla jag. Jag åker till USA, det GIGANTISKA landet på andra sidan atlanten.
Ungefär 845 mil hemifrån! 845 mil, det är fram och tillbaka till Italien typ 2 gånger.
Att intala sig själv att man faktiskt ska iväg är svårt. Jag sa till pappa nyss "Nyp mig, det här händer inte!" Det hjälpte inte...  
Idag har jag funderat en del på hur det kommer vara att säga hej då till mamma och pappa. Jag ska lämna mina andra hälftar i 10 månader, 10 långa/korta månader. Jag ska även lämna alla mina UNDERBARA vänner här hemma. Jag ska lämna hela mitt liv för att skapa mig något nytt i 10 månader och sedan komma tillbaka till det gamla livet här hemma. Jag är ett känslovrak just nu. Vet inte om jag ska vara arg, ledsen, glad, lycklig, nervös, pirrig, spänd, förbannad, ångerfylld, orolig - listan kan göras lång på alla känslor.
Snacka om att slänga sig ut i något man verkligen inte har en aning om. Jag har INGEN ANING om hur mitt liv ser ut om 30 dagar, läskig tanke.
När jag gjorde denna bilden så fint i Paint blev jag nästan lite skrämd.
Cirka 845 mil bort från livet som jag känner till det.

Jag misstänker lite resfeber hos mig själv, eller vad tror ni? haha

Till det tråkiga - packa

Efter maten som gjorde mig smockmätt så är det nu dags att packa till Hönö. Att packa är nog det tråkigaste med att åka iväg men det är värt det.

Jordgubbaar <3

"Grädde på moset" eller i detta fall på jordgubbarna

Sa hejdå till ännu en fin vän igår kväll, tack för en fin och mysig kväll!!
Efter en ganska seg morgon framför tvn så drog jag och far för att lämna min cykel i en husvagns som ska ner till Hönö redan idag, då slipper vi släpa ner den imorgon. Sedan bar det av för att handla lite. Jag och pappa gjorde menyn - tacos och jordgubbar med grädde till efterätt. Inget att klaga på där inte. 
Kunde inte låta bli, så jag köpte 8 (jag vet att det är många) starbucksmuggar. 
Resten av dagen är det packning som gäller! 
18 DAGAR KVAR OCH JAG ÄR PIRRIG OCH NERVÖS, GAH! 

Hihi, älskar man Starbucks så gör man... 

Jordgubbar måste vara bland det godaste som finns på sommaren?! LOVE IT! 


Starbucks på City Gross

Blir man inte överlycklig när någon tipsar om något riktigt bra och gott som finns i en butik i närheten? 
JO!
Min kära vän lade upp en bild på en starbucks-mugg och jag frågade vart hon köpt den. City Gross blev nästa destionation påväg ut till farfar. Unnade mig en Caramel Macchiato, vaniljbulle och SOL! Livet leker och är på topp! 

MUMS, MUMS, MUMS! Äkta kärlek till detta alltså 

BILJETTEN MED STOORT B

GAH, WAH, OMG! 
MIN BILJETT FÖLL PRECIS NER I BREVINKASTET! 

LYCKAN ÄR TOTAL, NU ÄR DET OFFICIELLT! 

SOL SOL SOL och 4th of JULY

Idag klockan 10 gick jag upp och gick två lite motiga varv runt sjön i strålande sol, härligt värre! 
Sedan åt jag frukost ute på baksidan, satt och lapa sol i en stol (det rimmade haha) men insåg att då kan jag ju inte vända på "steken" så jag gick in och smorde in mig med min koksolja och lade mig på en handduk och gassade i en härlig timme ute i solen, tycker verkligen om att sola!
Gjorde mina livs första amerikanska pannkakor från grunden, var bara att lägga till bakpulver - men ändå, stolt tjej! 
Sedan åkte far och jag ut till farfar och där solade jag lite till... hihi. Sen gick jag på bio, såg den nya Spiderman och jag måste uttrycka min crush på Andrew Garfield! Han är sjukt snygg och jag dregglade mig igenom delar av filmen, hahaha. Filmen var sjukt bra, rekommenderar den! 
Tog sedan en härlig tur på hojen med mamma, det var ett tag sedan. NU ska jag säga godnatt och hoppa i säng!
Godnatt 
Juste, måste ju skriva om USA också! Idag är det 4th of July - Amerikas nationaldag! Detta firar de med buller och bång, massa fyverkerier, god mat, umgås med familjen och ute hela kvällen lång! Så Congratulations America! Börjar bli sjukt nervös, pirrar och även lite panikslagen med allt som måste göras innan. Hoppas på att få min flygtider nu i veckan då det är flera som ska till Campet som sagt detta då de har frågat EF så jag väntar på mejl helt enkelt.


Frukost i SOLEN 

Hemmagjorda amerikanska pannkakor med lönnsirap och blåbär - MUMS! 




Trött, tröttare, jag

Trött som ett höghus ligger jag nu i sängen och käkar Risifrutti (intresseklubben antecknar, haha). Imorgon blir det lite fika med mammas väninna och hennes dotter, kanske en sväng på hoj med kära far och allmänt lugnt. Känner att det behövs nu, lite "lugnet före stormen" känns det som. Nu ska jag se på film och somna gott! Hoppas INTE jag vaknar klockan 06.20 imorgon...
Välkommen till alla nya läsare också, såg statistiken idag och den gjorde mig SÅHÄR GLAD! :D


Glad men ack så trött tjej gör smygreklam för Risifrutti, haha

Uttråkad

Sitter vid en sjukt seg dator på mammas kompis jobb. Hängde med för att vara lite social och slippa ruttna hemma men nu ruttnar man här istället, haha. Nej men när två tjatiga hönor börjar kackla så får man inte så mycket utrymme att säga något, sedan kanske jag inte är fullständigt intresserad heller, kan ha med saken att göra, haha. Ni får bli utan bild för datorn är seg och inte min, vill inte snoka.

Hurtbullen

Visst blir man glad när man vaknar klockan 06.20 och inte kan somna om! Ligger en stund och försöker somna om men inser att det är lönlöst. Min inre hurtbulle talar när jag kollar ut genom fönstret och ser strålande sol och inga moln. Träningskläderna åkte på, drack två glas vatten, hörlurarna i öronen och så gick vi. 4 varv runt sjön blev det - 5,2 km. Började gå prick klockan 7 och jag tänkte "vad håller jag på med?" men oj vad skönt det var efteråt. Unnade mig själv en dusch och att raka benen, finns ingen bättre känsla. Hade tänkt att lägga mig att sola som grädde på moset men molnen sabbade den planen.... Aja, nu så ska jag hitta på något kul!
IDAG ÄR DET 3 VECKOR KVAR TILL JAG ÅKER!


Mina slitna fina träningsskor


21 DAGAR KVAR, HELT SJUKT 


Hittade denna på facebook imorse och tyckte den var lite fin så jag bjuder på den också 

Livet just nu är på topp

Hej!
Först och främst vill jag bara uttrycka min lycka just nu! Allt är så himla bra och jag kan inte sluta gå runt och le - ser säkert ut som världens fån men det bjuder jag på för jag mår så himla bra!  
Jag är så himla dålig på att blogga när appen inte funkar - vilket den inte gör just nu. Jag sitter så sällan vid datorn, lever med min mobil i stort sett. Jag är väl medveten om att jag måste börja avvänja min innan jag åker och det går ju sisådär... Det är ett senare problem säger vi. 
I helgen så for jag till Skåneland för att träffa mina fina kompisar nu innan jag åker. Helgen bestod utav skratt, äta gott, lite shopping (jag vet att jag inte borde...), god mat och allmänt socialt. Det var mysigt och roligt att träffa de och säga hejdå. 
Igår på tåget hem fick jag världens träningskrav så igår blev det en promenad runt sjön och idag efter ett stort bak av vaniljbullar med far min så blev det tre varv runt sjön. Gick ett och joggade två. Satte personligt rekord! Har aldrig orkat jogga två varv innan men det gjorde jag idag, stolt tjej! Hurtbullen till mig har lite vaknat till liv. 
Nu i veckan ska jag göra massa såntdär tråkigt men ack så nödvändigt - rensa garderoben, bestämma vad jag ska slänga, spara och ha med mig, börja skriva packningslista, packa inför Hönö, städa på mitt rum, lite halvtråkikga saker helt enkelt. 
Jag måste bara säga att jag är så himla taggad på Hönö! En vecka med (förhoppningsvis) massa sol och bad! Träffa massa skönt folk och säga hej då innan jag åker och spendera tid med Gud, jag vet må låta töntigt men jag står för det. 
Nu tänker jag bomba er med lite bilder från min helg, mat och annat gott. 


Vi åt sushi, mums


Tjuvstartade amerikanska pannkakor sirap, bär och mjukglass 


Vi tittade på en väldigt vacker solnedgång 


Jag hade tråkigt på tåget - där av väldigt vackra egopics


Nybakad krämig vaniljbulle med ett glas mjölk. Kan det bli bättre? 


Svettig men glad tjej efter träning, personligt rekord - SCORE! :D 


Sist men inte minst så uttrycker jag min längtan till Hönö med en bild från förra året. 

RSS 2.0