Mycket på gång

Hela förra veckan var ganska lugn. Hände inget direkt spännande. I fredags så hängde jag med en kompis, kollade på sista Twilight filmen. I helgen hände ingenting, ingenting! Så tråkigt hade jag! I måndags var det första dagen för mig och friidrott, hem snabbt, göra sig i ordning, tillbaka till skolan för föräldrakväll för speech. Igår var det friidrott igen, swing choir rep både innan och efter skolan. Upp tidigt idag för att lyfta innan skolan samt sjunga med en grupp inför vår distriktstävling som är i april någon gång. Ingen träning för mig efter skolan dock.. Ett av mina ärr håller på att bli infekterat och hela min kropp säger "NEJ!" har knappt kunnat gå.. Haha! Prom är om två veckor, helt galet! Om tre veckor kommer älskade mor och far! Sen är det prom dagen efter det igen. Jag ska gå på prom på en annan skola, blev frågad så det är roligt! Ska snart gå upp och packa för jag ska sova hos en kompis inatt då mina värdföräldrar är bortresta. Kanske åker ner till state speech på torsdag kväll, vore riktigt coolt!

Mitt mellanmål - oststav och äppelmos


Måste testa allt..

 Måste ju testa allt när jag ändå här! Nästan allt i alla fall. Denna gången testade jag på operation.. Förra veckan så mådde jag väldigt dåligt och hade otroligt ont i magen. Visade sig att min blindtarm var dålig så jag opererades akut i måndagskväll förra veckan. Spenderade en natt på sjukhus och sedan var det hem som gällde. Gjorde inte mycket de första dagarna. Satt i en fåtölj och kollade på tv och sov haha. Den vilan var snart över då jag i fredagsmorse åkte iväg med min IEC, 7 andra utbytesstudenter och deras familjer på skidresa! Inget skidåkande för mig men jag följde med i alla fall. De åkte skidor i Terry Peak, South Dakota. Vi passade på att kolla på Mount Rushmore och Crazy Horse. Det var väldigt coolt att faktiskt se det i verkligheten och inte bara på bild. Så min helg var riktigt bra! Så nu är ni uppdaterade på vad som hänt här. Hoppas på vår nu snart!! 

Fabia från Schweiz, jag, Vicky från Tyskland
 
Alla utbytesstudenter i min grupp och våra IEC

Gänget framför Mount Rushmore
 
Fabia och jag 
 
Yeah buddy 
 
Mount Rushmore! 
 

Nästan fredag

Torsdag... Jag är trött och redo för helg! Har varit en helt okej vecka i skolan, inget speciellt har hänt men ändå är jag sjukt trött. Nästa vecka börjar track (friidrott alltså). Har tänkt att testa på det. Friidrott är inte min starka grej men det är ett bra sätt att vara social, hålla sig i form, träffa människor och bara ha det gött. I helgen så är det mitt sista speech meet. Tragiskt men sant. Speech säsongen har gått hur fort som helst verkligen! Sedan ska jag nog hänga med en kompis större delen av helgen så det är jag taggad på. Idag är det sista februari, vart sjutton tar tiden vägen?! Om typ en månad kommer mina föräldrar hit. Sist jag kollade var det typ 5 månader kvar eller nåt, hahaha! Tiden flyger verkligen förbi och jag måste helt ärligt säga att jag inte vill hem just nu. Jag har verkligen börjat tycka om livet här med vänner och så. Jag kommer sakna det som fan rent ut sagt. Vill inte ens tänka på att åka hem, det gör mig ledsen. 
Annars har det inte hänt så mycket denna veckan. Nästa fredag ska jag och min värdsyster plus ett gäng andra utbytesstudenter åka upp till South Dakota och åka skidor i "The Black Hills". Vi kommer med stor sannolikhet se Mount Rushmore (presidenternas huvud i sten) och ha det allmänt awesome. Riktigt taggad! Ingen riktigt vinter utan att åka skidor liksom! 
Jag borde plugga, har quiz imorgon. På något sätt går plugg alltid över till facebook, twitter, bloggen eller något annat mer intressant, hahaha. 

RSS 2.0