Lång vecka

Denna veckan känns som om den har pågått i en evighet, men imorgon är fredag äntligen här!! 
Idag så skulle jag och Chris åkt iväg och shoppat men hon fick förhinder så jag var helt plötsligt ensam hemma utan planer. Jag har varit sugen på risgrynsgröt det senaste så jag ställde mig och lagade risgrynsgröt och chokladbollar! Gott blev det, lika gott som hemma! 
Sedan så är min värdpappa Mike bowling-coachen här för ungdomarna och ikväll var första träningen. I brist på annat och nyfikenhet följde jag med honom och nu är jag tydligen en bowlare för säsongen, haha. Slank in lite på ett bananskal men kul ska det bli! 
Är VÄLDIGT taggad inför imorgon för jag, Erika, Rachel och Stephanie ska åka och kolla på BREAKING DAWN PART 2!! SÅ taggad, som jag har väntat på detta ögonblick, wohooo! :D 
Nästa vecka är Thanksgiving, min födelsedag och resa till "Mall of America" uppe i Minnealpolis med ett gäng andra utbytesstudenter, såååå taggad! Det är nordamerikas största "Mall" och har över 500 butiker, PARADISET! 
 
GODNATT 
 

RISGRYNSGRÖT, SÅÅ GOOOTT! 

Football

Har haft en bra vecka (måste säga att jag är glad över att Obama vann valet). Köpte äntligen en kamera i torsdags så nu kör vi, haha. 
Jag räknar snabbt och stabilt ner till min födelsedag och Thanksgiving, fett nice! 
Igår så åkte jag, Mike och en tysk utbytesstudent Vicky upp till South Dakota och kollade på amerikansk football i en stor kupol, asnice. Det finns tydligen bara två inomhusfootballsarenor i hela USA så det var nice. 
Vi hörde och såg skolbandet spela, cheerleaderna dansade och så spelade footballslaget så klart. 
Tränade igen igår efter mer än en veckas uppehåll, kändes skönt att vara igång igen. 
Nu har jag suttit vid datorn och lagt över alla bilder från kameran och mobilen till datorn och sedan till hårddisken. Tar för evigt typ, haha. 
Ska snart iväg och träna, skönt!

Gun från Thailand, jag och Vicky från Tyskland
Gun, jag och Mike
j
Haha

Drillflicka med eld
Skolbandet 
FOOTBALL 
Glad tjej som börjar få julkänsla med "Gingerbread"-latte i handen
Kommer inte så mycket närme hem än detta just nu


Quest

Detta har varit en av de bästa, sjukaste, coolaste och mest intensiva helger jag någonsin varit med om. 
I lördags morse åkte jag och Mike iväg till en liten småstad ungefär 15 minuter bort. När vi kom dit tog några jag inte kände min packning och min värdbror Tyler bar mig från bilen till "incheckningen". Jag kände mig välkommen och en aning förvirrad, haha. 
Hela helgen har varit fylld av hjärtgripande och djupa tal om allt från att känna sig dålig för att man är för smart till att känna sig så stark att man vågar genomgå konvertering i religion. 
Hela helgen handlade om Jesus. Det var en väldigt katolsk helg (min värdfamilj är katoliker). Jag är inte katolik men jag uppleve otroliga saker. Jag kände saker jag aldrig känt innan och jag växte i min tro. 
Jag lärde känna underbara, helt otroliga människor som fick mig att känna mig upplyft och viljan att vara positiv, glad, framåt och stärka mina sådana egenskaper. Det har varit en väldigt djup helg, väldigt djup helg. 

(If any of you guys from this weekend are reading this I am SO grateful that I got to meet you and get to know you, I wish you good luck in and hope to see you soon! Lots of love!) 

Min "familj" för helgen! Love you guys! 

Jag och Viktoria, en tysk utbytesstudent

Underbara galna, roliga vänner!  

Fredag

Har lite "ta hand om mig själv"-tid, ansiktsmask, fotbad, måla mina naglar, kolla på vad jag vill på tvn. En riktigt skön och chill fredagskväll. Imorgon ska jag på "Quest" vilken är en kyrkgrej vilket betyder ingen elektronisk utröstning på hela helgen. Ska nog klara mig även om jag är en aning beroende av min iPhone, haha.
Hoppas alla har en bra helg hemma!

Naglarna är sparkly, haha


FILMINSPELNING

Dagen idag började ganska dåligt men efter lunch så gjordes hela min vecka. Min "Digital-Media" klass gick ner till filminspelningen som pågår här i mitt lilla samhälle just nu. Alla skådisar, producenter, regissören, filmteam osv är här nu och ska spela in scener i två hela veckor. 
Vi gick ner där dom filmade och fick se när de spelade in en scen, så coolt! Inte alls som man tror att det är men det var hur fräckt som helst! 
Jag och Breanna gick upp mot den lokala restaurangen där hennes bror var (hennes bror ska vara en statist i filmen så han hängde där alla andra hängde) så vi gick dit och stöter på en av huvudrollerna i filmen - Will Forte. Vi pratade med honom, väldigt väldigt trevlig var han, jordnära, inte alls så divig som vissa kändisar kan vara. Vi tog bilder med honom och han sa att vi antagligen kommer ses igen för de ska ju vara här i två veckor som sagt! Det var verkligen hur fräckt och coolt som helst! Will Forte är mest känd från "Saturday Night Live" och filmen "MacGruber" så ni kanske inte vet vem han är men jag är faktiskt lite stolt att veta att jag visste vem han var innan jag fick reda på att han skulle vara med i filmen. Åh, det var typ det fräckaste och coolaste på länge verkligen!!
Nu ska jag försöka sova. Imorgon är det efterlängtade fredag, hallelujah! 

Jag, Will Forte och Breanna

Happy Halloween

Trick or treat? Smell my feet!
Idag var det Halloween, gick ut och "trick or treat"-ade med kompisar, skoj skoj!

Idag är det 100 dagar sedan jag åkte hemifrån, helt stört


RSS 2.0