Euphoria

God dag!
Idag är det späckat schema, först en runda till stan för att hitta lite Sverige-saker nu när allt reas ut men jag hittade inget som föll mig i smaken. Fick bli en fin klänning istället för endast 99 kr, helnöjd!
Snart bär det av för att möta en sööt vän och ikväll blir det Loreen här hemma, torsdagskvällarna levererar i år faktiskt som det känns nu.
26 dagar kvar! Helt stört verkligen! Jag måste typ börja packa snart även om det känns lite överambitiöst att göra det redan... Hm, får väl bli efter en fet vecka på Hönö.
Imorgon bär det av till Skåne för att träffa lite kompisar under helgen så antagligen inget bloggande i helgen.
Hoppas solen lyser där du är och att din sommar varit fin hittills!

Fullt i kalender

Jo, livet här rullar på för fullt! Jag räknade att jag har 11 dagar i min kalender som är tomma just nu innan jag åker. Det är sjukt! På de dagarna ska jag hinna packa, träffa folk jag ska säga hejdå till, fixa alla sista detaljer, åka till Göteborg på en lite träff för oss utbytesstudenter, ja listan kan göras lång. Hur ska jag hinna med allting?!
Nog om det, blir bara stressad!
Idag så har jag varit på kalas hos min fina vän som fyller 16 år idag! Grattis! Åh, jisses vad jag babblar massa! Tur att jag ska träffa en kompis imorgon så att jag får babbla av mig massa! Åh, nu är jag klar!*
Nu ska jag koka te, sätta på en film och mysa!

Ja, denna tröjan åker nog med till USA, haha

Redo för scoutläger

Har varit på gudstjänst och konfafirande och nu bär det av på scoutläger! Woho! Har varit otaggad hela vecken men nu taggar vi till!!:D scoutbyxorna är på och väskan är packad! Here we go!:)


Lördagkväll

Kvällen har bestått utav att färga mitt hår. Mitt hår är ganska svårfärgat, speciellt när man ska färga det ljust men blond dipdye och blonda slingor blev det! Har inte lyckats ta någon bra bild så ni får vänta, haha!
Kollar på Casanova och måste bara säga att "Heath Ledger" är himla snygg! Nej, ska kolla färdigt på filmen och sen ska jag soova!


Hur orkar de?

Väcktes klockan kvart i åtta utav att jag hörde någon tassa i trappan. En söt liten fyraåring hade bestämt sig för att väcka mig, men dom är så söta! Just nu sitter vi och leker med min iPad och spela massa barnspel! Kan ju inte påstå annat än att det är roligt! Trött som ett hög hus men what ever? Sova kan jag göra när jag blir gammal!;)

Sött som in i bänken!


England punkterar drömmen

Ja, lite halvt deprimerad känner jag mig när Sverige är ute ur EM. Förlorade med 2-3 så det känns surt. Vi ledde ett tag men lyckan var kort, men Sverige spelade bra så det får väl göra en lite stolt iaf!

Taggad tjej i Sverige-tröja och allt!


Slingor och dip-dye

Är sugen på att göra något med mitt hår och vad passar inte om lite sommarfräscha slingor och dip-dye? Jag älskar att experimentera med mitt hår och mitt motto är "det växer ut" så detta ska jag och mamma sysselsätta oss med under dagen. Jag lägger upp en bild på resultatet senare!

Blont skare bli!


Bloglovin

Ja, mina kära få läsare! Jag uppmuntrar er att följa mig på bloglovin, haha! Ja, för er som har ett konto där så är det bara att söka på "svenskeniamerika.blogg.se" och sedan klicka på "följ blogg" (tror jag det står,haha) och alla andra tycker jag kan memorera min blogg eller skaffa sig ett bloglovin-konto. Jag insåg att det är ett kalas-smart sätt att hålla koll på alla bloggar man följer och ett bra sätt för mig att hålla reda på vad som händer här hemma medans jag är iväg!!

RHODE ISLAND

Fick precis reda på att jag ska spendera mina 10 första dagar i USA på camp ca 30 mil utanför New York! Campet ska vara på Rhode Island. Känns så himla bra!:D fick också reda på preliminärt avresedatum!:D

Bilden skulle beskäras men då stängdes min mobil av... Ni får nöja klara er med denna bild!


Home schweet home

Hemma, har hämtat ut mig visum (WOHOOO) och ligger nu i soffan och chillar. Om en halvtimme blir det fotboll och bara softa hela kvällen lång!


Flyga flygplan

Sitter nu på flyget och vi ska snart lyfta. Är lite deppig över att lämna storstaden men taggad på att komma hem! I helgen blir det Varberg och sedan konfirmationsfest! I veckan blir det scoutläger! Oh yeah!

Pappa och jag käkade "lunch" hahah


I'm going home

Idag bär det av hemåt. Ska bli ganska skönt att komma hem till lugnet igen om man jämför med Stockholm! Nu ska vi packa, är inte säker på att allt får plats i väskan...! Ooops! Aja, jag får knöka!


Pissväder

Dagen bjöd på en timmes hällregn vilket resulterade i att man frös och humöret sjönk. Ja, dagen på Grönan var kanske inte vad vi tänkt, men men! Jag fick shoppa lite extra istället, inget mig emot! Inhandlade en berlock, en skjorta och en klocka! Allt ihop på rea, älska rea!
På Grönan åt vi "fish & chips" så det var mums! Ja, nu ska jag kolla på det sista på fotbollen. Imorgon bär det av hemåt, hem kära hem!

Fish & chips


Ready to go

Nyduschad, nyäten och redo att ge mig av för ännu en dag i stockholm! Dagen kommer bjuda på massa skoj och äventyr!
Jag har en känsla utav att vi kommer få reda på våra avresedatum snart och jag kan verkligen inte vänta!! Vill veta när jag ska åka, haha!

Insåg att jag inte kollat på "Friends" (vänner) på över en månad... Bilden fick mig att sakna det!


Livet leker

Är allmänt go och glad just nu! Vet inte riktigt varför men glad är jag! Livet leker och det mesta går vägen, sånt tycker vi om!
Min snälla gammelmoster köpte jordgubbar och glass, inget mig emot! Sjukt goott och ett tecken på sommaaar! Sjukt bra tilltugg till fotbollen också, haha:)


Glad tjej

Hejsan!

Nu har jag ont i fötterna efter en del traskande. Ja, converse är kanske inte det bästa man kan ha på sig men ack så snygga! Vill man va fin får man lida pin! Så är det!
Idag så har jag käkat sushi med min fina vän och det var supertrevligt! Sedan så käkade jag ben&jerry! Amen på det! Så himla goott!! MUMS! Nu ska vi ta bussen till lägenheten och jag ska lägga mig och läsa, ladda upp för matchen ikväll!

Mums!


Trött som ett höghus

Efter en tragisk förlust mot Ukraina med 2-1 så stoppar jag näsan i boken en stund innan jag ska sova. Imorrn blir det glida runt och lunch med min fina vän! Lite mer shopping och chill imorrn, det tycker vi om!

Flyga drake kan jag inte annat än rekommendera


Tung väska

Åh vad jag älskar mig själv när jag inser att jag får ångest och panik när jag åker tunnelbana. Vad är de andra alternativen? Buss eller GÅ! Självklart har jag en hurtig far som vill gå... Och gick gjorde vi, med något som kändes som 50 kg packning! Några kilometer blev det med tung väska och på hungrande mage = energi 0!
Nu kom min kusin hem till min gammelmoster där vi bor! :D Har inga roliga bilder på denna dator så det blir ett bildlöst inlägg!

VISUM WOHO

Efter att ha vaknat 05:45 och spenderat 2 timmar och 45 minuter på amerikanska ambassaden har jag nu ett visum! Glädje! Nu är det mer officiellt än någonsin att jag SKA åka! Tack Sofia för att du gjorde mig sällskap även om du hade samma ärende!;)
Firade med shopping, ischai och plättar! Nu - naptime! Är svintrött!

Plättar!


Stockholm

Redan helt slut efter knappt en halv dag i stockholm! Jättemycket folk då det var rix-fm festival. Såg Agnes lite snabbt men vi var så himla hungriga så vi dissade det, haha.
Vi har varit och kollat upp ambassaden så vi vet hur vi ska ta oss dit och jag måste erkänna att det kändes lite skräckinjagande faktiskt... Nu blir det popcorn och fotboll! Heja Spanien!

Skylt utanför ambassaden


Estockolmo

Slänger i mig frukosten och ska snart bege mig till flygplatsen med far min. Taggar ytterligare lite shopping och kvalitétstid med pappa. Pirrar lite i magen inför ambassaden men men det kommer gå bra! Ska möta en kompis där uppe så ska vi gå till ambassaden tillsammans! Tagga!
Ja, nu brådskar far min så jag måste gå!

Flyga flygplan!


Nöjd tjej

Halloj!

Sitter på la bussen hem från shopping och fint väder! Har fyndat och druckit på Starbucks, min dag är komplett! När jag kommer hem ska jag på examensfesten i kyrkan, ska bli roligt! Dagen kommer bli feeet:)

Nöjd tjej fick sin vanilj latte!


Examensfeest

Godmorgon!

Är himla taggad på denna dagen då det kommer bli en sväng till Starbucks och även en liten shoppingrunda! Woho! Sedan så ska jag och fira två av mina ledare från kyrkan för att dom har tagit examen från högskolan plus att jag får träffa en gammal saknad ledare. Ja, dagen kommer vara fett bra!

Frappucino <3


Fotboll, något man kanske kommer sakna?

Insåg att jag kommer att sakna fotboll trots att det inte är min favoritsport. 

SOMMARLOV

Ja, första dagen på sommarlovet är snart slut. Dagen tillbringades tillsammans med en nu mera föredetta klasskompis. Vi gick runt på stan och kollade på studenterna som gapade och skrek för fulla halsar på flaken. 

Igår tog jag "studenten" från grundskolan och många tårar fällde jag men nu känns det både skönt och ledsamt. Är ju inte otacksam för sommarlov direkt, haha. USA närmar sig med stormsteg på nu på söndag så åker jag och min far upp till Stockholm för att fixa mig visum! ÅH, det är jag lite nervös för men ett besök på Starbucks imorrn och shopping får stoppa min ångest, haha. Mejlade precis min värdmamma och det är alltid lika roligt att mejla och få svar! 

Såhär såg jag ut igår


Avslutningsmiddag

Kvällen igår bjöd på avslutningsmiddag på skolan. Alla var så fina och vi är nu fullproppade med lärarnas fina visdomsord och kärlek. Kvällen var lyckad och jag blev mer vemodig än vad jag redan va. Samtidigt så är det kanske dags att släppa taget...? Jo, någongång måste man väl göra det och nu kanske är rätt tid. Är inte allt för säker på att jag skulle orka med ett år till även om det känns så nu.
Tack alla lärare och nior för tre fina år!

Såhär såg jag ut kvällen i ära:)


Stormsteg

Ja, det är redan juni och imorrn börjar min sista skolvecka i grundskolan, plus att det bara är 3 dagar. Helt sjukt! De senaste dagarna har verkligheten kommit ikapp och jag har börjat inse att jag kommer sakna min skola, min klass och mina lärare. Jag har också insett att USA närmar sig med stormsteg, 51 dagar kvar till EF camp börjar vilket är
insane!
Ja, min helg har i alla fall varit bra. Skön sista kväll på tonår i fredags och riktigt mysig trerätters-middag och sleepover med mitt fina tjejgäng! Kommer verkligen sakna er!
Dagen idag har varit mindre bra då mamma hamnade på sjukan inatt för att hon ramlade... Usch, men hon får komma hem imorgon så det känns skönt!
Ja, såhär fint hade jag dukat i lördags! Lite stolt!;)


RSS 2.0