Basshunter

Igår när vi satt och lyssnade på musik så passade jag på att spela lite svensk musik för jag tänkte att det vore lite roligt för dem att höra. Efter ett tag kom jag att tänka på Basshunter och "Boten Anna" så jag spelade den. Mitt i techno-solot i låten så säger en kille "Jag har hört den här låten. Det är Basshunter, eller hur?". Jag blev riktigt förvånad. Sedan nämnde han den engelska titeln på låten och jag blev riktigt förvånad. En annan kille för ett tag sedan kopplade också ihop Basshunter med Sverige, insåg inte att han av alla artister från Sverige slagit sig igenom till lilla Nebraska, haha. 


D&D

Så, min dag började dåligt och blev inte bättre förrän efter lunch när vi var och kollade på rugby. Då lättade mitt humör en aning. Jag menar jag satt och svettades i jeans och t-shirt och det är i slutet på september, klagar inte det minsta! Kunde absolut haft shorts på mig, haha. 
Ikväll så hängde jag med Laredo och hennes kille och spelade "Dungeons and Dragons" vilket är typ som ett rollspel för nördar, haha. Jag hade väldigt roligt! Spelade inte men vi satt och snackade lite när det inte hände så mycket i spelet, lyssnade på musik och hade det allmänt gött. Har längtat efter en chill kväll med kompisar länge så jag är väldigt glad att det äntligen blev något! Kände bara Laredo när jag kom dit men det var inget problem, de var så snälla och trevliga så. 
För övrigt så vann "Nebraska Huskers" sin football-match ikväll, Go Big Red. Älskar att kolla på football och jag måste erkänna att jag fattar det mesta av spelet redan, inte alls så komplicerat som det verkar. Jag kan inte alla smådetaljer men det kan jag knappt med vanlig fotboll heller och det kollar jag på en hel del hemma, haha. 

Hoppas ni njuter av allt är grått och blött hemma.. Här är det strålande sol så gott som varje dag och hösten är verkligen SÅ vacker när alla träd börjar slå om i färg, älskar det! 


I brist på bilder så får ni se en bild från i golfen måndags. 
Från vänster - Natalie 7:e plats, jag 3:e plats och Kirsten 1:a plats :) 

Motiverad - omotiverad

Just nu är jag omotiverad men samtidigt väldigt motiverad att sluta vara omotiverad. Konstig mening det där.. 
Aja, nu är klockan halv 10 på morgonen och jag ska ut på en skön promenad/joggingtur. 



HAHAHA, preciiis vad jag tänker göra

Fredag

Ja, dagen började halvdåligt, var på topp vid lunch och strax efter och sen dalade den.
Under "vocal" idag så pratade jag om Sverige, vår kultur, mitt liv, vad jag tycker om att vara här, mat, skolsystem, språk, musik och lite allt möjligt. Det var väldigt roligt! Fick en del roliga frågor så som "har ni varmkorv?" och "har ni mobiltelefoner och sånt?".
Gick från skolan vid 3, Chris hämtade upp mig och vi åkte iväg för att kolla på Christophers konstutställning. Kan inte riktigt uttrycka mig om den, känner att jag inte vet tillräckligt om konst för att veta om den var bra eller dålig, haha. Vi åt kinamat till middag vilket alltid är välkommet!
Fick in ett lite träningspass när vi kom hem vilket kändes bra!
Nu är jag absolut redo för att sova och njuta av en sovmorgon imorgon, YES!

Ja, kan inte påstå att jag klagar på vädret!


If your dreams don't scare you, they're not big enough


Peppande text när jag har lite hemlängtan
 

FREDAG, WOHO! :D

Golf - check

Idag var min sista golfrunda/duell någonsin här. Känns lite skumt när man säger det så.. Rundan gick förfärligt, fick så gott som ett sammanbrott men som tur var så var det på sista hålet vi spelade. Lämnade lektionen vid 14.10 för att åka iväg och golfa. Tog ca 1 h och 15 min till där vi skulle golfa så jag passade på att ta en skön tupplur på vägen dit. Påvägen hem stannade vi på McDonalds och jag var lika duktig som förra gången och köpte en sallad, kände mig riktigt duktig faktiskt!
Det börjar bli höst här men jag golfade i piké-tröja och shorts utan att frysa så jag klagar inte det minsta på vädret här! Dock är det väldigt kallt på mornarna men jag överlever!
Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag, fredagar är alltid lika uppskattat vart man än befinner sig.
Klockan må vara 21.15 men jag är såå trött och min kudde skriker mitt namn så jag borde lyssna, haha.
Godnatt!

Så fint träd på golfbanan! Var tvungen att fota.


Tränad och trött

Normal dag i skolan, hade dock sen lunch så istället för att äta klockan 11.35 som vanligt åt jag 12.25 och var vrålhungrig! Jag, Erika och Kaelee stack ner till subway för det var pasta till lunch och de sa att den var fruktansvärd så jag tänkte att jag kunde bespara mig den upplevelsen. Åt en väldigt god sallad till lunch i det härliga höstvädret istället. Hade vår sista golfträning idag och imorgon är vår sista golfdag då vi åker iväg och spelar, i alla fall för oss i JV (junior varsity = vi som inte är lika bra som varsity. Varsity är topplaget så att säga). Efter golfträningen bar det av att bevittna en konfirmation, tyckte det kunde vara en cool och annorlunda upplevelse. De hade en ärkebiskop där och allt så det var coolt, plus att det var katolskt så det var en annorlunda upplevelse det också. Efter konfirmationen stack jag och Mike och tränade, fick in 1.85 miles (2.97 km) för att vara lite mer "svensk" haha. Kändes skönt! Fick även in lite styrka, härligt härliigt! Sedan gjorde jag lite matte men jag var alldeles för trött så det gick väl sisådär.. Sitter nu på sängen med ögonen i kors och är redo att sova! Godnatt!


7 pounds

För alla er som antecknar (jag vet att jag gör det iaf)  så har jag gått upp 7 härliga pounds sedan jag kom hit. Ungefär 3 kg, vilket inte är alls farligt om man tänker på vilken förändring jag genomgått de senaste två månaderna med nytt land, kultur, familj, skola, vänner, mat, förkyldning, visdomstandsproblem osv. Jag är ganska nöjd att jag inte gått upp mer. Min kära mor sa att hon gick upp 7 kg (ca 15 pounds) under samma tidsperiod som jag varit här när hon var här i min ålder. Nu har min kropp börjat vänja sig vid allt och även min hjärna så nu är det bara att ta tag i träningen och börja tänka på portionsstorlekar (de är giganstiska här i jämförelse med våra, jag menar en mini-shake på Dairy Queen är typ som vår small om inte liite större, galet). 
Nu ska jag allt försöka få en god natts sömn, imorgon blir det golfträning, ska gå och kolla på en konfirmation i kyrkan och sedan trääna, woho! 
Godnatt! 

Kanske inte riktigt så extremt som på bilden även om det känns så ibland

Saknar

Läste igenom lite blogginlägg från camp och kollade på bilder från camp och gamla bilder i mobilen. 
Mest av allt så saknar jag just nu "camp" för att vara helt ärlig. Jag har svårt att tänka på det utan att bli känslosam och ledsen. Det enda jag kan tänka på är hur liten chansen är att jag träffar de underbara människor jag träffade där igen. Jag menar min rumskompis är från Taiwan, hur stor är den chansen? Okej, jag kommer absolut träffa mina kära "Göteborgare" igen när jag kommer hem men alla andra från alla andra länder känns mycket svårare och jag vet att det är väldigt liten chans. Jag menar Luke från Australien, min rumskompis från Taiwan, Ki från Korea, sannolikheten känns väldigt liten och den gör mig ledsen. 
Skypade med pappa en stund och lite tårar föll, det blir faktiskt lite jobbigare att se och höra folk hemfirån men samtidigt så känns det väldigt skönt att se och höra dem så att man vet att de mår bra. Känslorna går i vågor när man är här och just nu är det ganska djupa tankar och "deppiga" tankar. Kan bero på att jag är uttråkad och vill gå ut och njuta av den underbara höstdag som det är. Jag menar jag klagar knappast på 24 grader den 25:e september. 
Nej, nu ska jag kolla på "The lucky one" vilket är en total lip-film om jag hört rätt men det skiter jag i. 


Doktorns order

Igår fick jag röda utslag, så jag tog en allergitablett och hoppades på att det skulle gå över, icke sa Nicke. Idag var det mycket värre så vi åkte till läkaren för chris sa att hon var ganska säker på att det är en allergisk reaktion på medicinen för öroninflammationen. Hon hade rätt. Jag fick en spruta och så sa läkaren att jag kunde gå tillbaka till skolan men om jag ville gå hem skulle han skriva en lapp så att det var okej. Kände mig trött och så så jag valde att gå hem. Läkaren sa då att jag skulle ta på mig lätta kläder som inte sitter tajt och göra absolut ingenting. Jag har inga problem med att lyda den ordern, haha. Så resten av dagen ska jag försöka plugga lite, ta en tupplur nu alldeles strax och sen göra ingenting.

Häromdagen insåg jag hur långt jag är hemifrån..


NÖJD tjej

När jag först började med golf denna terminen kändes det hopplöst och omöjligt för mig att bli en okej golfare. Idag ändrades hela min åsikt. Vi åkte från skolan vid 13.25 (alltså slutade jag tidigt, woho!) och åkte ungefär en timme för att komma till golfbanan vi skulle golfa på. Jag golfade mina 9 hål utan större förhoppningar, tänkte inte så mycket på vad jag gjorde och jag tyckte det gick helt okej. Golfade med två andra tjejer och när jag i slutet kom fram till att jag golfat bättre än dem blev jag lite glad. Visste att det fanns 10 medajler och vi var 12 tjejer som spelade så jag tänkte "Kul, nu är i alla fall 10:e platsen min!" När "prisutdelningen" var fick jag en liten chock, jag kom 3:a! Gaalet! Jag menar jag har golfat i typ en och en halv månad och det var min tredje gång som jag golfade ihop med andra tjejer som inte var från mitt lag och andra gången på en ny bana. Måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv, trodde ALDRIG det skulle hända! Hoppade runt lite av glädje när jag kom hem, ni vet hur snygg man känner sig när man gör sin glädjedans, hahaha.
Fick även in ett efterlängtat träningspass ikväll, blev 20 minuter på löpbandet och styrka - skönt! Har inte kunnat träna på typ 2 veckor pga visdomstandproblem och rejäl förkyldning.
Dock har jag fått massa fina utslag pga en allergisk reaktion av penicillinet men jag klarar mig ändå, glädjen av att komma 3:a gör att jag svävar lite!

 STOLT tjej med sin fina brons-medalj! :D

Bilder

Lat som jag är så orkar jag inte lägga upp bilder på datorn varje dag så detta blir ett litet bildbomat inlägg. 
Dagen har varit bra, en skön söndag. 
Mike och jag åkte och handlade. När vi kom hem testade jag "chai tea" receptet från Starbucksrecepten jag hittade, hallelujah vad gott det blev. Sedan så gjorde jag middag - ris och kyckling med jordnötssås. 
Efter middagen så chillade jag lite och sen bakade jag cheesecake. Hann aldrig testade den för jag ville gå och lägga mig men min mage är redo för cheesecake imorgon, hihi. 

Vägg i skolan under "homecoming week" 

Ingången till skolan pimpad och fin, "homecoming week" 

Scenen inför "the homecoming ceremony" 


"The football-team" dansar lite "how low can you go?" 

Gracie och jag 


Hejar man på "Pirates" så måste man ju visa det! AARGH! 

Dricker mitt undebara chai, MUMS! 


JELLO!



För dig som är 14 - 18 år

Att åka som utbytesstudent var absolut det bästa jag gjort i hela mitt liv. För dig som läser min blogg och är 14-18 år säger jag bara "Gör det om du någonsin ens tänkt tanken". Jag åker med organisationen EF och jag är väldigt nöjd med dem, de svarar alltid på frågor, är trevliga och finns där dygnet runt om det skulle vara något. 
T
ycker absolut du ska checka in deras hemsida och kolla in deras program om du funderar på att åka 
http://www.ef.se/highschool/destinations/usa/exchange-year-in-usa/
 

Självklart kan du åka till andar länder också om inte USA lockar, kolla då in denna sidan 
 
http://www.ef.se/highschool/



Outfit

Glömde totalt lägga upp en bild på min outfit från igår! Var väldigt förvånad att ingen skulle ha klänning eller något sånt så jag slängde på mig en lite finare blus och kände mig nästan "over dressed". Tråkigt nog hade folk bara sina vanliga kläder på sig, på andra skolar verkar det vara en liten mer "big deal" att klä upp sig men inte på min skola! Måste också säga att jag bara stod och stirrade åt vissa av deras danser/danssteg alltså, inte van vid det! Hahahaha

Självklart var mina Converse på, haha


Bättre än vad jag trodde

Idag var ringde alarmet klockan 07.15, ingen lycka över det.. Kom liite för sent upp till skolan så de fick vända och hämta upp mig, bra start på dagen.. När vi kom till golfbanan var det SVINKALLT och blåsigt så jag gick runt i dubbla tröjor och mysbyxor typ 14 av 18 hål.. Är riktigt stolt över att jag genomförde alla 18 hål utan större frustration, alla klubbor i behåll och ingen "mental breakdown". När jag var färdig med golfen så åkte vi till "the mall" och jag köpte ett par nya jeans.. Jag gick lite för lågt igår när jag dansade vilket resulterade i att de sprack så jag hade inga hela jeans. Älskade att de var 15 dollar rea på jeansen jag hittade! Sedan så åkte vi och hjälpte Heather flytta från ett hus till ett "dorm" på collage och vi åt middag på pizzahut, åt dock chicken alfredo istället för pizza. Spelade lite spel hemma sen när vi kom hem, jag, chris och Mike. Nu ser jag fram emot en god natts sömn och inget alarm på 07.15 imorgon inte! Jag ska soooova!

Vi hann med starbucks, testade "double chocolate chip" MUMS!


Homecoming

Fullt ös hela dagen! Rep med kör, skola, homecoming ceremoni som var preciis som på film (GALET), sjunga inför massa folk, footballsmatch (vi förlorade som väntat), dans hela kvällen och nu klockan halv 2 är jag äntligen i säng! Skriver ett längre inlägg om hela dagen imorgon eller på söndag, alldeles för trött för att göra det nu.
Taggar att gå upp 07.15 och golfa 18 hål imorgon och sen åka och kolla på rugby, woho....

Scenen för homecoming


SWEET

Surfade på min nyfunna favoritapp/hemsida www.pinterest.com och hittade "Starbucks"-recept och instruktioner! Snacka om att jag ska köpa allt jag behöver nästa gång vi handlar!


Torsdag

Idag var det som sagt "oppositie gender"-day. Några killar gick verkligen ALL IN med smink, kort kjol, högklackat, nagellack, peruker, ballonger innan för tröjan, ja allt helt enkelt! Hade svårt att inte skratta när jag mötte dom i korridoren, haha! Så sjukt klockrent och roligt! En hel del tjejer tog fram sin "manliga" sida, detta inkluderar mig!
Mina mysbyxor på, cykelshorts under så att jag kunde ha häng, min awesome transformers-tröja och Perry-kepsen på. För att se ännu lite "coolare" ut ritade jag en liten fin "moppe-musch" haha!
Sista lektionen så dekorerade min årskurs idrottshallen där vi ska ha dansen imorgon och det var roligt men väldigt rörigt och stressigt! Men det blev helt okej!
Åkte och handlade lite inför homecoming imorgon efter skolan och när vi kom hem så åt vi på den nya restaurangen här i "stan". Åt fisk, goott! Saknar massa mat hemifrån just nu! Filmjölk, hönökaka, köttbullar, svensk pizza. Skulle typ döda för en kebabpizza nu! All pizza här är så flötig och mängder av ost!
Nej, nu ska jag ta och göra matte eftersom jag inte var på den lektionen idag, taggad inför imorgon! Tjohopp!

Snyggaste "grabben" (haha) i "stan".
Stenhård!


Peanutbutter-chocolate cupcakes

Som rubriken lyder var dagens lilla projekt när jag kom hem från skolan. 
Fast jag gjorde mina läxor först men det gick fort så det var skönt. Ingen golf idag, var väldigt trött efter skolan och golfa trött och med dåligt med mat i magen pga äcklig skollunch idag kändes inte ultimat. 
Gjorde spenatsoppa till middag, mums! Nyttigt och bra!
Känns lite skumt för båda mina värdföräldrar håller på att gå ner i vikt. Chris kom precis hem från sitt "viktväktar"-möte och sa att hon gått ner ca 4 pounds (ca 2 kg) denna veckan och Mike har gått ner 5 pounds (ca 2,5 kg) sedan vi började med att tänka på vad vi äter och träna. Är ganska övertygad om att jag har gått upp i vikt sedan jag kom hit, ska ställa mig på vågen alldeles strax för att se om min känsla har rätt. När jag blivit frisk ska jag verkligen börja träna och tänka på vad jag äter, orkar inte ha ångest över att gå upp i vikt hela tiden. Det är något som gnager mina tankar väldigt mycket nu. 
Idag var det "farmers day" i skolan och min tanke när jag såg alla var "jisses, jag är på landet!" och det är ju så sant som det är sagt! Väldigt roligt att se alls "farmer" outfits. Imorgon är det "opposite gender"-day så keps, baggy byxor och stor t-shirt på! Funderar på att måla ett litet fint skägg också, haha! 
Nu till det tråkiga efter att man bakat, diska... Fast först måste jag smaka! :D 

Mina peanutbutter chocolate cupcakes, MUMS! 

LOL

Kom hem från mitt första "pep rally" för ett tag sedan. Skolbandet spelade trots att de är så dåliga så att det gnisslar i öronen, "the seniors" och coacherna pratade om sporterna och vilken underbar säsong vi haft hittills och "the school spirit" var ganska hög faktiskt. Hade väldigt roligt ihop med Kaelee! Vi töntade oss lite, haha!
Ska försöka på mig på en hel dag i skolan imorgon, får se hur det går. I värsta fall får jag väl gå hem igen om jag mår så dåligt men det ska nog gå bra.
Ska kolla på filmen "LOL" nu tänkte jag så
Adíos amigos!




Pippi Longstocking

Satt och zappade mellan kanalerna här hemma och fick ett stort leende på läpparna när jag läste "Pippi Longstocking". De visar Pippi här, dock är det den tecknade versionen och självklart på engelska men ändå, blir stolt svensk nu alltså, haha!


"Fake an injury"-day

Vaknade en timme tidigare än "vanligt" idag för en timmes "swing choir" repetition innan skolan. Efter det så började jag bli väldigt trött och hängig. Gick hem från skolan vid klockan 10 ungefär och när jag kom hem somnade jag gott till klockan 12.
I skolan idag så hoppade många på kryckor, många sminkade blåtiror och bandage också. Själv tog jag på mig min onepiece som alla trodde var en pyjamas och sminkade mig lite under ögonen för att få min förkyldning att se värre ut.
Nu kollar jag på film och är sugen på glass men jag diskuterar med mig själv om jag ska äta glass eller inte. Jag menar jag har ju lagt på mig något kilo extra redan... Blöä!

Sjukling med "fejkad" sjukdom, haha


Måndagkväll

Har aldrig njutit så mycket när jag ätit Marabou innan som jag gjorde idag, hallelujah kören sjöng flerstämmigt i huvudet, hahaha!
Har inte hänt alls mycket här idag bortsett från läkarbesöket och min chokladleverans. Tittat på tv i stort sett hela dagen men man behöver sådana dagar. Imorgon är det bara en halv dag i skolan så det är skönt men vi har fortfarande golf efter skolan, men men!
Imorgon är det "fake an injury"-day så min förkyldning ska sminkas upp rejält imorrn, onepiecen ska på och näsdukar ska finnas i fickan, oh yeah! Ska försöka ta så mycket bilder jag bara kan! Imorgon kväll är det "pep rally" så det taggar vi!
"godnatt" eller godmorgon för eran del!
GO och glá, kexchoklad!
Måste bara säga att jag börjar tappa svenska ord och viss grammatik, galet galet!


CHOKLAD

Perfekt timeing med ett paket från Sverige med massa godis när man kommit hem från doktorn och fått penecillin för öroninflammation. Jag menar chokladen runt här duger knappast, Marabou i mitt <3

MUMS!


Snuva

Som jag skrev i förgående inlägg så är jag sjuk och är jättetrött trots att jag sov till och från ända tills klockan 15 idag men så är det när man är sjuk. Ingen skola för mig imorgon, ser fram emot en lugn dag i soffan och återhämta mig. 
Något som är väldigt roligt är att försöka få sin värdfamilj att prata svenska. Jag har lärt Mike att säga "värdpappa", "mormor/morfar, farmor/farfar", "upp med händerna" och "mjölkchoklad". Det roligaste är nog när Andrew (min värdbror) säger "upp med händerna" låter så roligt att jag nästan börjar gråta varje gång. 
Ikväll har inte hänt mycket alls, kollat på football och bara tagit det lugnt. Kollade på "remember the titans" innan middagen och till middag åt vi lax men det märks att vi inte köpte den nära havet, haha. 
Nu ska jag kolla på film och försöka sova. Har ingen rolig bild att bjuda på, tyvärr. Är för lat för att lägga in bilder från telefon just nu, haha. 
Godnatt (för er blir det typ god morgon just nu, haha) 

Sjuk

I torsdags åkte jag och Chris till Norfolk och handlade massa nyttigt och bra för oss. Inhandlade även andra "bra att ha"-saker. åt på "wendy's" för första gången, är nog nya favorit snabbmat-stället när det kommer till hamburgare, haha.
I fredags vaknade jag med sjukt ont i halsen och var väldigt trött vilket resulterade i att jag stannade hemma från skolan och gjorde absolut ingenting, precis det man ska göra när man är sjuk. Mådde lite bättre i fredags kväll så då åkte jag och Mike till min IEC och hälsade på henne och en utbytesstudent från Tyskland som blivit omplacerad från California. Hon ska till sin riktiga värdfamilj i början av nästa vecka så det blir kalas!
Igår åkte vi upp till South Dakota och kollade på när Tyler och Andrew spelade rugby, galen sport alltså!
Elisa (tjejen från Tyskland) hängde med så det var roligt men jag mådde inte alls bra utan aspirin i kroppen så något var skumt. Igårkväll åkte vi med vår IEC till Norfolk och åt italiensk mat. Den italienska utbytesstudenten var också med och han tyckte inte om den amerikanska pizzan, haha.
När jag kom hem spelade jag lite svensk musik för Andrew och han typ älskade "Flytta på dej" och han började sjunga med och allt, det var sjukt roligt att höra!
Imorse vaknade jag med extremt ont i örat, ganska övertygad om en öroninflammation.. Det känns ju riktigt roligt inför homecoming veckan, blä!
Måste bara säga att till och med när jag är sjuk känns det amerikanskt. Jag använder mig av "tissues" och tar aspirin, haha. Tröstar mig själv just nu med en påse ahlgrens bilar och film.

Nu ska jag fortsätta kolla på film

Rygby

Paper tissues, så amerikanst! 


Ahlgrens bilar, inte så svenskt men det är lika gott vart man än befinner sig i världen! 


Dålig start

Det har varit en ganska långtråkig och dålig start på veckan. I måndags som jag skrev i tidigare inlägg ville jag bara ligga kvar i sängen så det var inte den bästa dagen. Vaknar man på fel sida så gör man. 
Igår så hade vi det första mötet för "swing choir" och jag tror det kommer bli riktigt riktigt bra! Jag är sjukt taggad på att få sjunga och dansa precis som på Glee! Detta har jag drömt om, länge. 
Idag så har det regnat hela dagen och alla här är sjukt glada medans mitt humör åkte ner med regnet. Har varit trött och omotiverad hela dagen vilket är tråkigt. Måste erkänna att det är lite långtråkigt att ha samma lektioner varje dag. Jag är inne i en lite "depp" period känner jag. Allting börjar bli vardag och min "smekmåndags" känsla har försvunnit lite. 
Idag fick jag reda på att jag och typ 14 andra ska sjunga på "Homecoming" nästa vecka. Det ska bli väldigt roligt! Vi är typ 30 st i kören och jag kände mig speciell när jag blev utvald, speciellt vid ett så coolt tillfälle så det har väl varit veckans höjdpunkt så långt. 
Idag hade vi inte golf pga vädret vilket jag inte hade något emot för mitt humör är inte på topp och spela golf med dåligt humör är inte det bästa man kan göra, haha. 
Ikväll ska vi ut och äta på den nyöppna restaurangen här i stan så det ska bli lite roligt. Måste erkänna att jag går upp i vikt och jag tycker inte om det! okej, jag kommer fortfarande i alla mina kläder men de är en aning tajtare än när jag åkte. BLÖH, vill verkligen inte komma hem som en köttbulle. Försökte få igång Wii:t nyss men det cpar så mina planer att dansa zumba en stund krossades. 
Jag har bloggat dåligt det sista för att det händer inte så mycket speciellt här och det känns lite meningslöst att skriva blogginlägg utan att egentligen skriva något. Imorgon är det torsdag och då är det nästan fredag, woho! 
På lördag ska jag golfa och jag kan inte påstå att jag är taggad på det men men. 
Nu ska jag kolla fortsätta kolla på "Phineas and Ferb", jag älskar att kolla på Disneychannel fortfarande. Man är aldrig för gammal för disney, hihi. 


Närbild från i lördags 


Snyggaste mössan i en butik i Omaha, köpte den inte... haha



Längre helg önskan

I söndags åkte vi som sagt till Omaha och shoppade. Blev inte så mycket shopping för min del. Införskaffade mig ett efterlängtat par "Toms" och det var allt.
Jag åt Cheesecake från The Cheesecake Factory (hallelujah vad gott!) och skaldjurs Paella, mums!
Igår vaknade jag och ville inget annat än stanna kvar i sängen men dagen blev helt okej ändå. Tränade igårkväll och jag och Chris hade ett seriöst snack med Mike om hans vikt.
Idag blir det golf nu efter skolan och sen ska vi hälsa på Heather som fyller 19 idag! Happy B-day "sis"!:)

Söndag i bild


Helg

Igår var det bröllop och det var fint. Hörde dock och såg väldigt dåligt men bröllop är ju alltid fina så det var mysigt. Det var ett katolskt bröllop så det var lite annorlunda från vad jag varit på innan.
Sedan så hände inte alls mycket, vi kollade på football och bakade lite.
Idag så åker vi till Omaha - shopping! Det är jag väldigt glad över, haha!

Redo för bröllop!


Fredag!!

Trots att det varit en kort vecka i skolan har denna veckan gått väldigt långsamt! Känns aldrig som att fredag skulle komma man tack Gud för nu är den här! Idag var det skola och golf som vanligt och klockan 7 så spelades nationalsången på footballsplanen. Vi fick stryk rejält, 6 - 54... Ja, vi är ganska dåliga, tragiskt men sant! Haha
Imorgon ska vi på bröllop och jag älskar bröllop så jag är supertaggad på det! På söndag ska vi till Omaha och shoppa på riktigt, haha! Kan inte påstå att shoppingmöjligheterna häromkring är så stora som jag är van vid, haha.
Igår så klippte jag mig så nu är jag fräsch och fin igen. Nu ska jag sova! Godnatt!


Football!


Baka baka liten kaka

För första gången så bakar jag med färdiga "muffinmixar" som finns att köpa på wal-mart och andra ställen. Ska bli spännande att se hur det blir, gott hoppas jag!
Idag så gick jag hem direkt efter skolan för min mun tar mycket energi och att spela golf med ont i munnen, må dåligt och utan ork är ingen bra kombo känner jag. Blev en slapp eftermiddag hemma istället och det tackar jag faktiskt inte nej till ibland, haha!
Till middag blir det tacos så det ska bli väldigt gott!!
Hoppas allt är bra hemma!

Baka baka liten kaka


Smärta och golf

Det enda jag tänker på just nu är hur förbannat ont jag har i munnen! Självklart har jag sån tur så att mina visdomständer kommer nu, två på en gång! Det gör ont, riktigt ont och sjukt obehagligt! Usch!
Idag så har dagen varit bra. Spelade golf efter skolan och det gick väl sådär. Kunde gått bättre, kunde gått sämre. Spelade ihop med en annan tjej som inte heller var så duktig så det kändes bra och stabilt. Men jag kan glädja mig med att jag inte kom sist!
Det var jobbigt i början för då var det typ 35 grader! Galet att det är så varmt i september! Nu ska jag sova och hoppas på att min tandvärk är bättre imorrn!


Monday - Laborday

Är så mätt så att jag nästan spricker men åh vad gott det va! Vi åkte till en restaurang i South Dakota och åt buffé, mums! Innan det så spelade vi minigolf och åt glass, ännu mer mums!
Nu alldeles strax ska jag och Mike iväg på ett möte för "swing choir". Undra vad som händer på det mötet! Är ganska säker på att vi ska bestämma våra klänningar så det ska bli roligt!

Minigolf!


Lördag

Åh vad jag älskar när min dator och telefon inte samarbetar...! Blir trött på elektronik och teknik imellanåt!
Okej, andas! 
Idag så åt vi belgiska våfflor och toast till frukost, mums! Sen drog jag och Heather till Wal-Mart för att köpa matgrejer till henne för college. 
Sen har det faktiskt inte hänt så mycket idag. Jag ska färga mitt hår om en stund, står inte ut med min vackra (inte alls) utväxt under min blonda slinga. 


Programbladet från i fredags


Football


Jag, Erika och Kirsten under footballsmatchen


Taggad tjej under footballsmatchen i fredags


Ingen äkta shoppingrunda utan starbucks 


Potentiellt nytt favogodis. Chocklad är gott, jordnötssmör är gott, två flugor i en smäll! 







Riktig shopping - äntligen!

Idag åkte jag, Chris, Heather och Chris mamma iväg på en liten shoppingresa! Var riktigt skönt att kunna shoppa i lite roligare butiker än vad jag har gjort den senaste månaden! Fyndade ett par efterlängtade gula jeans, mjukisbyxor och t-shirt på Hollister, grejer från Victoria Secret, Old Navy och jag fick även en pedikyr gjord. Pedikyren var himmelrike så nu mår mina tår bra och är fina som aldrig förr, haha!
Vi åt lunch på ett ascoolt ställe. Du tog all din mat och den var kall och rå. Sen ställde du dig i en kö och lämnade ifrån dig maten du tagit och så fick du se på när de tillagade den på ett stort stekbord, sjukt gott och riktigt nice!
Kvällen hemma levererade god mat och härligt häng med Heather och hennes kompis. Hög musik och massa turer runt stan - livet är på topp! Fick även en efterlängtad Frappucino från Starbucks!

Dagens inköp


Footballgame

Igår spelade jag min golftävling men vi spelade bara 6 hål för alla andra blev klara före oss och vi behövde komma tillbaka för footballsmatchen började snart.
Trots att vi förlorade med 12 - 45 så var stämningen hög nästan hela tiden. Jag kollade bara på halva matchen för sen så hängde jag med mina kompisar där man kunde köpa grejer. Det ända jag fattade av själva matchen var touchdown, haha! Det var riktigt coolt att få uppleva en High school match och jag måste säga att det var som på film!
Idag bär det av på shoppingresa, äntligen!! Hahaha!

Jag med footballsmatchen i bakgrunden!


RSS 2.0