Fynda!

Hej hopp!
Jag är så HIMLA glad att det äntligen är sommar och fint väder! Kan inte riktigt uttryck min lycka över detta. Igår så fyndade jag! Jag letade efter ett par skolavslutningsskor som matchar till klänningen jag har köpt. Går in på "din sko" och hittar ett par direkt! Plus att de kostade bara 99 kr meen blev man medlem fick man ett par till för priset av ett par! Sååå två par efterlängtade skor för 98 kr, heeelt okej tycker jag! Nu ska jag strax dra på en shoppingrunda med min fina vän.
Hoppas ni njuter av vädret lika mycket som jag gör!

Efterlängtade ballerina och avslutningsskor!


Möte

Helgen levererade ett härligt Scoutläger i Skåne! Idag så satt jag på ett 3,5 timmar långt informationsmöte inför mitt år i USA. Visste redan det mesta men det var obligatoriskt så det var bara att lyssna. Efter mötet förtjänade jag en frappucino och det fick jag! Mums! Nu taggar vi två 18 dagar kvar till skolavslutning!

USA SNART!


Läger på gång

Ligger och kollar på film, taggar inför läger imorrn! Uppstigning klockan 05.55 och sedan väntar en bilresa till Skåne!


Helgen levererade

Helgen var helt underbar! Flummade loss och hade det allmänt härligt hela helgen tillsammans med konfirmanderna. I lördags så paddlade vi i typ 3 timmar och så stannade vi vid ett riktigt fint naturreservat och grillade. Mysigt var det!
I söndags så var vi på gudstjänst och sedan så var det en ridtur som gällde. Var lite nervös, inte suttit på en häst på typ 3 år men det gick alldeles utmärkt!
Trots utlovad storm levererade helgen sol och lite värme!


Vad är Sverige känt för?

Hej!
Sitter och mejlar min värdmamma och hon bad mig berätta om Sveirge. Vad finns det för roligt att berätta om vårt avlånga land egentligen? Fick googla och tänka efter lite innan jag kom på något bra att skriva, hoppas hon tycker det låter bra, haha. 
Idag är det 75 dagar kvar till "the big day" och 28 dagar kvar till den efterlängtade skolavslutningen! Det är en vecka kvar till "vårlägret" nere i Skåne och det kommer bli riktigt grymt. Två veckor kvar och en dag kvar till klassresan som vi slitit för sedan i sjuan, hoppas det blir bra! Hajk nu i helgen, om en månad Stockholm. Ja, allt det härliga ligger framför mig. Nu ska jag sätta mig och jobba på mitt slöjdarbete så att jag kan få VG! 

Inte långt kvar! :D

Shopping

Hemma efter en runda på stan tillsammans med vännen min. Hittade en fin långklänning som är en väldigt potentiell skolavslutningsklänning:) härligt att ha det klart redan!
Tog mitt visumfoto samt hämtade ut det idag också så efter maten ska det bli bänkning med familjen framför datorn för ifyllning av visumansökan! Har hittat hela min värdfamilj på Facebook och har nu ett ansikte på dom! Är så himla glad och taggad över hela alltet!:)

Jag bjöd mig själv på en glass i väntan på pappa


Måndag

Hej!
Åh vad glada ni gör mig när ni kommenterar mina inlägg! Puss på er! :D
Idag så har jag varit och kollat på derby-matchen mellan IFK-Göteborg och Elfsborg. Självklart vann Elfsborg, boojaa! Imorgon är det spexfoto i skolan och jag ska vara en motorcrossbrud! Oh yeah! Blir riktigt härligt!
Efter skolan blir det visumsfotografering, måste ha ett speciellt foto för att kunna söka så det måste göras. Efter det blir det en sväng på stan med min fina vän som ska leta skolavslutningsklänning. Hoppas vi hittar något fint inom en okej budget! Taggar nationellt prov i Spanska imorgon också! Shiet, stressig tisdag med förkyldning och allt, har inte tid att vara sjuk nuu! Hittade min värdfamilj på facebook idag också! Lycka! :D

Elfsborg - så enkelt är det!

Första mejlet

Trots den äckliga förkyldningen jag dragit på mig är jag glad! Jag fick mejl från min värdfamilj! Så spännande! Kollade precis på klockan och insåg att jag måste rusa! Uppdaterar mer senare!:)


I used to be fat

God kväll!
Jag vet att jag suger på att blogga och hålla er uppdaterade om vad som händer! Men som ni läste i förgående inlägg så har jag fått min placering i Nebraska. I fredags fick jag mina visumhandlingar och det var massa information som bara gjorde mig helt snurrig. Jag måste i alla fall upp till Stockholm inom en snar framtid för en intervju på Amerikanska Ambassaden.
Just nu ligger jag hemma i sängen med lite ont i halsen och förbereder mig lite mentalt genom att kolla på "I used to be fat" haha! Det går att hålla sig smal och jag har inga planer på att gå upp i vikt under min vistelse!
Nu ska vi lyckas kolla färdigt på avsnittet med segt internet, jippie...
Godnatt!


Mitt hem det kommande året, jisses vad jag längtar!

NEBRASKA!

Häromdagen svävade jag på moln! Jag fick ett samtal i skolan och jag har fått min placering! Jag ska tillbringa mitt år i ett litet samhälle i nordöstra Nebraska. Ungefär 1500 invånare, 230 elever på skolan, ja inte så stort helt enkelt.
Min familj har 3 barn och två hundar så det ser jag verkligen fram emot! Igår fick jag mina visumhandlingar så om inte allt för länge beger jag mig till huvudstaden för en intervju på amerikanska ambassaden! Ja, livet är allmänt bra nu!:)
80 dagar kvar, det närmar siig!


Taggad till tusen

Bilden säger sig själv


RSS 2.0