Turkiet

Har varit hemma från Turkiet i ungefär en vecka nu men jag har inte tänkt på att blogga!
Min vecka var underbar och bestod av kaffe på det bästa Starbucks, sol, träffa turkiska vänner, shoppa och bara ta det allmänt lugnt - underbart!
Skolan är lite lagom stressig och det är ganska lugnt nu om man tänker på hur det varit innan. Jag känner mig väldigt lugn efter en avslappnande resa också! Samlade kraft och ork för att klara av det sista nu! 44 dagar kvar till skolavslutningen och 3 månader kvar till avresedatum (om det blir som planerat!!) hallelujah, jag är ganska lycklig just nu!


Kvalitétstid

kvalitétstid med min nya kärlek - latte


Bra start på veckan

Imorgon börjar en ny vecka som kommer bli hur bra som helst! Först kommer min kära kusin och sover över och vi ska träna, chilla och ha det härligt! Sedan så ska min kompis sova över här tisdag - onsdag och på onsdag drar jag och min kära mor till Turkiet! Ska bli så underbart att komma till varmare bredgrader och bara släppa allt! 
U N D E R B A R T! 

Hönö

Igår så var det middag, påskfirande och en skoj kväll med fina vänner! Började planera inför Hönö även om det är 3 månader kvar! Jag är sjukt taggad över att det är mindre än två månader kvar till skolavslutningen nu!!!:)

Påskbrasa och Hönö


Top model Sverige

Har precis tittat färdigt på avsnitt 10 av Sveriges top model. Måste erkänna att det är ganska bra men något jag stör mig fruktansvärt på är deras dåliga engelska. Okej, alla pratar inte så bra engelska och det kan man inte förvänta sig men när man vill bli internationell modell och kommer jobba till stora delar där man använder engelska är det nästan pinsamt att man är så dålig.


Lååångfreeedaaag

Nyvaken och älskar det! Är det inte en feett bra känsla att vakna halv 12 första dagen på lovet? Jo, enligt mig är det det! Idag blir en luuuugn dag och jag ska typ inte göra någonting! Sjukt skönt att inte behöva göra något!:)


P Å S K L O V

U N D E R B A R T med lov nu! Efter en sista dag i skolan med 3 prov och en huvudvärk är det lov och lov innebär Turkiet för mig och mor! Älskar't!


Utlopp

Känner mig arg, förbannad, ledsen och upprörd och lite glad på samma gång! Konstig känslan måste jag erkänna. Är arg på livet och saker som händer men glad och överraskad av annat.. Livet är en berg och dal-bana måste jag säga


Latte

Gott latte med en fin vän på stan under en slö skoldag i parken


Instagram

Följ mig på instagram @addiis
Btw så finns instagram nu mera till android :)


Kalasgott

Tårta och fin bakelse bjöds när man kom hem från skolan, mums!


För tidigt för frukost

Godmorgon!
Idag fyller min kära far år! Puss på dig pappa och tack för allt! <3


Födelsedagsfix

Var på stan med en kompis idag och vi hade jättetrevligt!:) lagom pinsamt kändes det dock när jag kom hem, kollade Facebook och insåg att hon fyllde år idag! Jag sa inte grattis, sådär lagom sjyst känner jag mig, skrev dock en fin gratulation på fb men känner mig fortfarande inte så snäll.
Imorgon fyller min älskade far år så det blir att gå upp lite tidigare och väcka honom med lite skönsång sådär på morgonkvisten, nu ska jag läsa och sedan försöka sova!:)
Godnatt mina fina läsare!!:)


Skor inne

Tjolahopp!
På gott humör efter en bra dag i skolan och en mysig runda på stan som avslutades med min första kopp kaffe! Lite stolt där faktiskt! Nu hjälper jag pappa göra mat, morotsbiff och bulgur står på menyn! Passar även på att gå in mina nya sjukt sköna idrottskor som jag totalt älskar!

 

 


Frukost!

Käkar frukost och läser "Fatta eld"
Har sovmorgon, måste bara älska det och det är bara fyra skoldagar denna veckan! Awesome helt enkelt!!:)


Spontant biobesök

Det blev inget läsande, istället blev det ett spontant biobesök tillsammans med fadern min. Såg "hungerspelen" en andra gång, lika bra som första gången om inte bättre faktiskt!
Fick en lagom chock när vi gick ut från biografen och vi mötte snöblandat regn, ja våren är inte här just nu i alla fall!


Våren som försvann

Ligger i soffan och har läst ut "Fatta eld" precis. Ska slänga mig in i "Revolt" snart!
Tänkte bara klaga lite på vädret som varit de senaste dagarna! Så sjukt tråkigt! Snö, moln, blåst och allmänt piss. Jag menar vi hade 17 grader i tisdags typ, vad hände liksom? Aja, sommaren är påväg med supersteg och det kändes idag när jag kollade på vår/sommarskor!
Nej, nu blir det mer läsning!:)

Min kärlek - Peeta Mellark i Hungerspelen


April april

Idag är det första april! Alla kommer driva med varandra men jag är inget stort fan av det där så jag tänker låta bli. Dagen kommer bestå av plugg, läsa och göra mat typ, en lugn och skön söndag helt enkelt!:)

Ett teenagerpost som passar till när man är otaggad på att plugga, vilket jag är


RSS 2.0