Helgen

I fredags var det som sagt snödag. Hängde med min kompis Gracie ett tag och sedan så åkte vi till min värdmammas födelsedagsmiddag. Hon fyllde 50 så hade en trevlig middag ihop med familjen och hennes kollegor. Igår så åkte jag med min kompis Merrick och köpte hennes balklänning. Hon hittade en sjukt fin klänning så hon var nöjd! Hon hjälpte mig med mitt hår och smink inför dansen som var igår kväll. Jag har riktigt roligt på dansen. Alla dansade helt konstigt så jag passade in, hahah! Dansa är inte min starka sida så att säga. För 6 veckor sedan satte jag ett mål att gå ner 15 pounds innan prom (det är 7 veckor kvar till prom just nu) och jag nådde målet imorse. Jag har gått ner ungefär 7 kg de senaste 6 veckorna. Känns SÅ bra faktiskt! Har äntligen lagt in lite bilder på datorn så nu får ni se lite bilder! 
Laredo när vi bowlade 
 
Conference bowling topp 10 
 
Basketmatch 
 
Teah och jag 
 
Bänkvärmare 
 
Våra tjejer basketmatch 
 
Merrick när vi sjöng för folk på Alla Hjärtans Dag
 
Jag sjöng också haha
 
Min kära värdmamma Chris på sin 50 års middag
 
TÅRTA 
 
Happy Birthday! Från vänster min värdbror Andrew, värdyster Heather, värdmamma Chris, värdbror Tyler och hans tjej Amy 
 
Jag och Gavin igår kväll innan dansen 

SNÖDAG

Vi fick en hel del snö under gårdagen och natten så jag har ingen skola idag! Alla hoppades på det för det var värsta snöstormen som var på väg, haha! Hemma skulle detta aldrig hänt men jag klagar inte på att det händer här! Lycklig tjej som ska göra absolut ingenting idag! Eller joo... Min värdmamma fyller 50 idag!! HAPPY BIRTHDAY CHRIS! Så vi ska fira henne ikväll. Det är allt som står på mitt schema. Imorgon så blir det ytterligare en lugn dag och sedan blir det dans!

Snöööö


Tjockis i USA? Nja inte riktigt

Som ni kanske vet så gick jag upp en del i vikt när jag kom hit. Jag ville ju testa allt!! Det fanns så mycket nya kakor, glassar, milkshakes och annan amerikansk mat! Självklart som de flesta andra här på jorden kändes det inte allt för bra att gå upp i vikt så i början av året så börjar jag hålla koll på vad jag äter och inte äta för mycket av det onyttiga. Det har gett resultat! Jag har nu på 5 veckor (eller 4...) gått ner 5.5 kg, genom att bara hålla koll på vad jag äter. Jag väger nästan 3 kg mindre nu än när jag kom hit, det är galet! Så man behöver inte åka hit till USA och bli tjock, tro mig!

Provade min balklänning igår! Så skön är den!


Sooova

Äntligen fick jag en riktigt lång och skön sovmorgon! Gick inte upp ur sängen förrän klockan ett, så skönt! Skypade med min finaste Hanna en stund i förmiddags, det var mys! Jag gick tillslut ner och åt frukost, kollade på tv med min värdfar och sen så blev jag upphämtad av en kompis och vi åkte och bowlade. Bowlade helt okej, börjar bli lite mer stabil i mitt bowlande! Yay, haha! Sen så åt vi middag här hemma. Visade min prom klänning för familjen (älskar den, så bekväm att jag inte ville ta av mig den haha). Sedan så var det en lugn kväll hemma som gäller. Måste komma iväg och köpa ett par skor i veckan. Jag har har blivit bjuden på en dans som är på en annan skola. Dansen är nu nästa helg så jag behöver ett par skor till min klänning annars funkar det ju inte, haha! Dansen är på en skola ca 35 minuter bort så det ska bli roligt! Riktigt taggad faktiskt! En kille på den skolan frågade mig så det var skoj att bli frågad, nu har jag fått uppleva den biten också, haha! På den skolan går en utbytesstudent från Schweiz, jag känner henne så det kommer bli sjukt nice! Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Ska släpa mig själv till gymmet, inte varit där på över 3 veckor!! Usch! Nej, nu ska jag ta och sova!
God natt eller god morgon, vad det nu än blir, haha! 
 
Jag, Merrick och Gracie på vårt speech meet igår. 

Valentines Day

Igår var det alla hjärtans dag. Den mest deprimerande dagen på året förr singlar, det inkluderar mig. Min dag spenderade jag på skolan, hjälpte till inför vårt speech meet, sjöng på en fin restaurang ihop med två kompisar, sedan skulle jag och en av dem ha en "forever alone"-club. Det var roligt!
Fick även några söta presenter från kompisar igår! love you guys! De väntade glatt i skåpet när jag öppnade det igår morse. Listan på folk som blev kallade till kontoret efter skolan för att de hade leverans var hur lång som helst! Men mitt namn ropades inte upp... Nå väl, jag överlever! Idag är det inte alla hjärtans dag längre och det gör mig glad! Så idag är det speech meet som gäller och ikväll så ska jag och en kompis kolla på en annan skola basketmatch. Det ska bli kul!

Mina presenter jag fick igår


Fetaste dagen på länge

Imorse var det swing choir, sedan skola som vanligt. Helt okej dag i skolan, inget speciellt. Efter skolan så åkte jag och min värdmamma iväg för att kolla på balklänning till mig, börjar ju bli dags för det nu! Min prom är den 6:e april så det är ganska snart! Gjorde värsta fyndet så jag blev sjukt glad! Sedan så åkte jag och två kompis för att kolla på när våra tjejers basketlag spelade. Vi förlorade så det var surt.. Nu är alltså deras basket säsong över. Sedan så åkte vi till Wal-Mart och hade kul! Vi skojade runt massa och bara hade sjukt roligt! På vägen hem så sjöng vi för full hals och hade det riktigt riktigt kul! Så en sjukt nice och bra dag helt enkelt!
Nu ska jag försöka sova, god natt!

Mina friends & jag!



Lincoln

Klockan 05.20 ringde alarmet! Upp och hoppa för speech! Kändes som om jag gjorde bra ifrån mig och det gjorde jag tydligen! Kom till finalrundan, kom 6:a! Det var riktigt roligt! Efter speechmötet så åkte vi ner till Nebraskas huvudstad, Lincoln, för att kolla på våra killar i statsmästerskapet i bowling. Så det gjorde vi större delen av igår. Det blev väldigt långtråkigt att sitta där, speciellt när man inte fått någon bra sömn alls och de inte gick så bra för dem. De åkte ut tidigt så det var tråkigt men de kämpade ändå! En kille kom 4:a individuellt så det var nice! Sedan bar det av hemåt igen, vi åt middag på något buffé ställe och jag blev avsläppt på vägen hem så att jag kunde joina kompisar för att gå på bio. Hade en riktigt bra lördagskväll! :) Nu är det söndag morgon och jag är knappt vaken ännu, haha. Hoppas allt är väl hemma!




stress, press och skit

Onsdag, början av februari, helt okej vecka hittills, trött, provångest, långa skoldagar, ja livet är som vanligt och ganska likt livet hemma om jag ska vara ärlig. Det må vara mycket som skiljer men jag går fortfarande i skolan, jag får fortfarande provångest, jag är fortfarande en trött och lat tonåring som vill sova hela dagarna istället för att sitta i skolan. 
Ingen skola på fredag och vi slutar tidigt imorgon, tack och amen! Dock har vi speech meet på fredag vilket betyder att jag måste gå upp typ klockan 5 på morgonen, men men! På fredag eftermiddag bär det av ner till Lincoln för att kolla på statsmästerskapet i bowling i helgen. Våra killar kvalificerade sig och en av mina kompis så jag ska ner och supporta och ha det roligt. 
Hade stort engelska prov idag, väldigt stresande och nervöst. Vi besvarade först en massa frågor om en bok vi precis läst och en skulle vi skriva två typ "uppsatser" om boken utifrån rubriker. Var väldigt nervös, jag har aldrig skrivit en riktigt uppsats på engelska innan och nu helt plötstligt skulle jag skriva två på en gång och ta ett annat prov också - STRESS och PRESS. Det gjorde inte saken bättre att jag hade ett till prov lektion direkt efter så det tog jag med huvudvärk, nervositet, frustation, trötthet och det var är inte den bästa kombinationen när man tar ett prov... 
Har varit hemma ett tag nu, läst lite svenska nyheter (måste ju hålla mig uppdaterad) och snart blir det skype med kära far. 

Superbowl idag!

I igår var det återigen upp klockan 05.00 för att åka iväg och tävla i speech. Gick betydligt bättre för mig denna gången. Placerade inte men det gick bra ändå! Lång men rolig dag!
Idag så är det superbowl! Alltså finalen i NFL (National Football League). Så ikväll sitter 300 miljoner amerikaner framför tvn och äter kycklingvingar! Självklart är det precis det vi ska göra i kväll också! Är lite taggad faktiskt! Har lite plugg att få gjort men det är inte så farligt. Matchen börjar vid 19.00 vår tid så jag har 10 timmar på mig, haha. Ska även bowla idag ihop med min värdpappa :) skoj skoj!

Bowlade i fredags med min kompis och hennes familj


RSS 2.0