Mamma och pappa

De två senaste veckorna har varit fullt ös. Mamma och pappa kom hit! Var roligt att se dom igen, var ju ca 8 månader sedan sist! Sen så var det prom med Gavin igen, det var väldigt roligt! Snö har vi fortfarande... Hade snöstorm ugh! Jag, mamma och pappa tog en två dagars shopping trip vilket jag inte tackar nej till. I lördags hade vi friidrottstävling och det snöade ute och var hur kallt som helst. Inte det ultimata vädret för att ha friidrott utomhus kanske? Vädret här är konstigt alltså hahaha! I helgen åker mamma och pappa hem och på lördag blir det hänga med kompis. Söndag blir det sista träffen med utbytesstudenterna. Vi ska grilla och fiska tror jag! Så livet är bra här bortsett från snön haha!


Prom - Snöstorm

Är fortfarande trött efter en riktigt lyckad helg. I fredags var det ingen skola så jag, Gracie, Merrick och Nicole åkte och fixade våra naglar. Sen så hade vi det allmänt trevligt och så sov jag och Gracie över hos Merrick. I lördags var det upp tidigt för att börja fixa oss inför prom! Jag var så taggad, nervös, pirrig och allt sånt hela dagen! Tillslut kom stunden då Gavin hämtade upp mig, vi åkte upp till skolan och gick genom vår lilla "parad" för alla elever + dejter. Sen åt vi middag, tog kort och sen var dansen. Vid 12 var dansen slut och då bar det av hemåt för att byta om och sedan vara tillbaka till skolan vid 1. Då var det "post prom". Man spelade masa spel och så vann man "pengar" och kunde köpa massa coola priser med dom pengarna. Sen hade de även hoppborgar och sådana där stora hamsterbollar som man springer runt i! Hur kul som helst! Jag kom somnade vid typ 5 på morgonen. Jag är fortfarande trött! Jag får göra om allt nu i helgen igen för då är Gavins prom.
Igår så började jag friidrott igen efter operationen. Vädret var kalas! Var ute i shorts och t-shirt. Idag har vi snöstorm, slutade skolan en timme tidigare pga av det och börjar två timmar senare pga snö, is, hagel, åska och jag vet inte allt! Jag klagar inte!

Gavin och jag


Spring time

Nu är det vår! Solen skiner, det blåser massa och jackan börjar bli för varm. Älskar det! I helgen var det påsk men vi gjorde inget super speciellt. Min värdmammas föräldrar kom och hälsade på från Iowa och vi åt påsk middag, det var vår påsk det, haha. I lördags såg jag "The Host" ihop med kompisar. Sedan hängde jag och Gavin hos min kompis. Var ledig från skolan i fredags och måndags så det var en lång och skön helg. Åkte och shoppade på måndags, köpte det sista inför prom så nu är jag redo! Igår så följde jag med på friidrottstävlingen trots att jag inte börjat träna ännu pga blindtarmen. Jag hade inget att göra så jag låg i solen och tog en go tupplur och bara hade det härligt. Mitt ansikte är idag röööött som en tomat och jag fick frågan i skolan "Har ni ens sol där borta?". Jag är inte van vid att kunna bränna mig i början på april. Ledig på fredag och då blir det fixa naglar och tår inför lördag. På lördag är det prom! Gavin fick reda på att han kunde gå så jag fick en prom date tillslut. Så himla taggad! Nästa fredag kommer mina föräldrar och nästa helg är det Gavins prom som gäller! Ska bli riktigt roligt!!

Bränd...


RSS 2.0