Läsning på paddan

Ni som är uppdaterade inom böcker och film som är aktuellt har säkert hört talas om hungerspelen. Jag är helt fast och är inne på min andra runda genom böckerna redan och jag såg filmen i måndags. Först läste jag på engelska för att anpassa mig lite till vad som komma skall men jag ville läsa de på svenska också så att jag förstår allt. Nu ska jag slänga min in i hungerspelens värld!
Godnatt!


Turkiet



Hit ska jag om 11 dagar! Visst ser det härligt ut? 
En vecka med mamma som bara handlar om att slappna av - läsa, gå mycket, shoppa lite grand och samla energi för de återstående veckorna i skolan som just nu tar kål på mig. 
Nu har jag gjort om lite här på bloggen och jag ska vara mer aktiv nu när det faktiskt är mindre än fyra månader kvar tills jag åker iväg till andra sidan atlanten. 
Håll dig uppdaterad!

79 dagar

Så många dagar kvar är det till jag slutar nian och lämnar min skola för evigt! Tänker inte börja jobba där, ska absolut inte bli lärare och jag känner BARA glädje när jag tänker tanken på sommarlov och att slippa skola! Nu snart bär det av på ett skönt träningspass. Ska bli himla skönt!
Blev besviken idag när jag kom hem och det inte kommit någon post då jag väntar på första boken av "The hunger games", vill läsa nu och måste se filmen snart!
Tagga sommarlov redan nu!

Sommar, sol, Hönö, USA!


Sushi på en dålig dag

Tjo!
Sitter hemma i fåtöljen och sängen ropar snart inbjudande till en god natts sömn och en ny dag imorgon. Taggar tandläkaren och nationellt prov i NO! Hoppas morgondagen blir bättre än dagen då den inte varit den bästa men det är bara att ta nya tag och bli glad! Bj ska jag snart titta på lite vänner (mitt absolut favoritprogram på jorden!) och sova!
Godnatt!!:)


Nu kör vi!

Sitter hemma och kollar på film med pappa. Vi kollar på action-filmen "Gröna lyktan". Hittills är den ganska seg men det är något som gör att man vill fortsätta kolla.
Idag blir en lugn dag hemma eftersom jag mådde väldigt dåligt igårkväll. Senare idag ska jag fortsätta läsa på "The hunger games". Köpte de två första böckerna på engelska igår då de var slut på svenska.
Nu tänker jag bli lite mer aktiv här på bloggen då min avresa närmar sig ned stormsteg.


Vår påväg!

Hejsan!
Sitter vid datorn här hemma och har precis pluggat lite och snart bär det av på träning! Indoor walking är det som gäller idag! Taggad! :D
Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få fler bloggläsare men jag hoppas att jag får fler nu när det börjar närma sig avresa och att jag kan inspirera dig som vill åka iväg på ett utbytes år! 
Hoppas du njuter av våren lika mycket som jag gör! :D

RSS 2.0